Închide meniul

Dennis Man este dorit de o echipă din Serie A. Ce sumă cere Parma în schimbul românului

Bogdan Stănescu Publicat: 9 aprilie 2023, 20:02

Reclamă
Dennis Man este dorit de o echipă din Serie A. Ce sumă cere Parma în schimbul românului

Dennis Man a marcat în ultimul amical jucat de Parma

Dennis Man în tricoul Parmei / Hepta

Dennis Man este dorit de o echipă din Serie A. Parma, care l-a transferat în ianuarie 2021 de la FCSB, i-a stabilit preţul lui Man.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bologna, echipă aflată pe locul 8 în Serie A, vrea să îl transfere pe Dennis Man. Parma cere pe mijlocaşul român 11 milioane de euro. Este exact suma pe care a plătit-o în 2021 Parma pentru a-l transfera pe Man de la FCSB. Gigi Becali a cerut însă, pe lângă cele 11 milioane, alte două ca bonusuri.

Dennis Man este dorit de o echipă din Serie A

Bologna ar dori să îl transfere pe Dennis Man în vară, potrivit digisport.ro. Sursa citată notează că formaţia din Serie A a negociat şi în iarnă cu Parma pentru Man, dar atunci nu s-a ajuns la o înţelegere. Şi Galatasaray este pe urmele lui Dennis Man.

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma este în continuare cel mai scump din istoria Ligii 1.

Man a ajuns la Parma pentru 11 milioane de euro. Gigi Becali a cerut şi alte două milioane bonusuri, dar acestea nu au fost îndeplinite.

Reclamă

N-avem cum să mai luăm bonusurile, erau încă două milioane de euro. Cupe europene, campionat, nu ştiu … De aia am spus 11 şi nu 13, că erau clauze greu de realizat.

La Man le-am pus așa, ca să negociez, să nu cedez prea repede. A fost o strategie de negociere, ca să nu zic că renunț la 15 milioane”, declara Gigi Becali în 2022 despre transferul lui Man.

Ce spune Giovanni Becali despre Man şi Mihăilă

Giovanni Becali are mare încredere că Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor avea un final de sezon foarte bun pentru Parma.

Reclamă 4 / 0/3

Man a marcat cu Andorra, vine după niște accidentări, Mihăilă la fel. Îi aștept să facă un final de sezon bun. Și Parma poate intra în play-off-ul ăla de promovare. Ar fi frumos să avem două echipe în lupta pentru Serie A”, declara Giovanni Becali.

Cei doi jucători sunt reprezentaţi de firma lui Giovanni Becali. Transferul lui Man la Parma de la FSCB a creat un mare scandal între Anamaria Prodan şi verii Giovanni şi Gigi Becali.

Man era reprezentat de Anamaria Prodan la acea vreme, iar impresara chiar l-a acţionat în instanţă pe Man pentru că a fost sărită din transferul acestuia la Parma. Anul trecut, în prima instanţă, Anamaria Prodan a câştigat procesul, iar, potrivit hotărârii instanţei, Man ar trebui să îi plătească impresarei 350.000 de euro. Hotărârea nu este însă definitivă.

Serie B e exclusiv în AntenaPLAY. Programul complet al meciurilor transmise în aprilie

Serie B e exclusiv în AntenaPLAY, iar mai jos poți vedea programul complet al meciurilor transmise în luna aprilie, în care vom avea parte de trei etape, 32, 33 și 34.

Etapa 32:

Como – Genoa (10 aprilie, ora 16:00)
Palermo – Cosenza (10 aprilie, ora 21:30)

Etapa 33:

Reclamă

Modena – Parma (14 aprilie, 21:30)
Ternana – Pisa (16 aprilie, 17:15)

Etapa 34:

Palermo – Benevento (22 aprilie, 17:15)
Pisa – Bari (23 aprilie, 17:15)

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și