Închide meniul

Dennis Man e aproape de despărțirea de Parma! Ce spun italienii. ”Păstrarea lui e complicată”

Dan Roșu Publicat: 13 iunie 2023, 9:10

Reclamă
Dennis Man e aproape de despărțirea de Parma! Ce spun italienii. ”Păstrarea lui e complicată”

Dennis Man e aproape de despărțirea de Parma! Ce spun italienii

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Dennis Man e aproape de despărțirea de Parma. Cel puțin așa susțin jurnaliștii italieni, care i-au analizat și sezonul românului. Jucătorul de 24 de ani a marcat 6 goluri, oferind și două assist-uri, în campania de Serie B transmisă exclusiv în AntenaPLAY. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problema cruciaților va fi prețul pentru care sunt pregătiți să renunțe la Man. Când a venit la Parma, în ianuarie 2021, el avea o cotă de 6.5 milioane de euro, care acum este însă la jumătate (3.2 milioane de euro). Asta în contextul în care Parma a plătit 13 milioane de euro pentru serviciile lui.

Dennis Man e aproape de despărțirea de Parma

”Sezonul lui Dennis Man e departe de a fi mulțumitor, cu șase goluri și două pase de gol. Dar de câte ori de-a lungul sezonului a avuz zile grele în care a făcut totul greșit? De câte ori a fost de neobservat, mai ales din punct de vedere al atitudinii?

De la un jucător precum românul, ne-am fi așteptat la o performanță mai bună în timpul sezonului, care i-ar fi adus și cifre mai bune. Totul ar fi dus la mai multe puncte pentru Parma.

Mai mult, ar fi avut un impact mai mare pe piața transferurilor din această vară. Păstrarea lui e complicată. De asemenea, o despărțire e grea, dacă ținem cont de prețul său”, au scris cei de la parmalive.com.

Reclamă

Dennis Man, pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma

Dennis Man se află pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma, în acest sezon. Jurnaliștii de la parmalive.com nu au avut milă de românul venit pe 13 milioane de la FCSB.

Man a fost declarat unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, în returul cu Cagliari, din semifinalele play-off-ului de promovare în Serie A, terminat la egalitate, 0-0, exclusiv în AntenaPLAY.

Man a jucat 66 de minute, fiind înlocuit de Valentin Mihăilă. Cruciații au ratat șansa de a atinge finala cu Bari, iar jurnaliștii italieni susțin că Parma a fost trădată de câțiva fotbaliști, precum Franco Vazquez, Dennis Man și Adrian Bernabé.

Reclamă 4 / 0/3

”Încă o dată, Dennis Man a clacat când trebuia să fie decisiv, într-un meci care conta atât de mult. A primit multe mingi în poziții interesante, dar nu a reușit să străpungă apărarea lui Cagliari.

Pentru el, Parma a plătit 13 milioane de euro, cu doi ani și jumătate în urmă, dar el nu a reușit încă să răsplătească efortul financiar făcut pentru el de familia Krause”, au notat cei de la parmalive.com.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și