Închide meniul
Video

Dennis Man, fază spectaculoasă în Parma – Modena! Românul, aproape de gol!

Bogdan Stănescu Publicat: 14 aprilie 2023, 23:22

Reclamă

Dennis Man, lăudat în presa din Italia după ultimele meciuri la Parma

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma / Hepta

Dennis Man a creat o fază spectaculoasă în Parma – Modena. În minutul 56 jucătorul român a fost aproape să înscrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man şi-a făcut simţită prezenţa de cum a intrat în Parma – Modena. Mijlocaşul român a fost căutat de colegi, mai ales de Koulibaly.

Dennis Man, fază spectaculoasă în Parma – Modena!

În minutul 56 Dennis Man a primit o minge pe banda dreaptă. El a driblat doi adversari şi a tras la poartă.

Din păcate şutul lui Man nu a fost cel mai fericit. Portarul Modenei a prins cu siguranţă.

Şi Valentin Mihăilă a intrat în a doua repriză, în minutul 73.

Reclamă

Mihăilă şi Man chiar au combinat la o fază. Din păcate Parma nu a ajuns la finalizare.

Gianluigi Buffon, gafă mare la 45 de ani, în Modena – Parma!

În minutul 14 al meciului Modena – Parma am asistat la o gafă mare a lui Buffon. Marele portar italian şi-a introdus mingea în poartă.

Modena a deschis scorul în minutul 14, după un corner. Diaw a reluat cu capul spre poartă, după o centrare a lui Tremolada.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă balonul era parabil, Gianluigi Buffon şi-a introdus mingea în poartă. Creditat cu golul este Diaw, dar Buffon a contribuit serios la reuşita Modenei.

Parma a intrat la pauză la egalitate cu Modena, după ce Benedyczak a înscris superb în minutul 16. Acesta a reluat imparabil, din voleu.

Parma se afla la egalitate la pauză cu Modena, scor 1-1, într-un meci disputat în deplasare.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă nu au evoluat în prima repriză, ambii fiind lăsaţi pe bancă de antrenorul Fabio Pecchia.

Modena – Parma, LIVE în AntenaPLAY

Duelul dintre Modena și Parma a putut fi văzut LIVE exclusiv doar în  AntenaPLAY. Meciul s-a încheiat 1-1.

Parma ocupa locul 7 înaintea rundei cu numărul 33 din Serie B, loc care asigură prezența la barajul pentru promovarea în Serie A. Cu egalul scos la Modena, Parma e acum pe locul 6.

Trupa lui Fabio Pecchia avea un moral bun înaintea confruntării cu Modena, înregistrând două victorii în ultimele două etape, cu Palermo și cu Cittadella.

Reclamă

În partida din tur, Modena s-a impus pe terenul celor de la Parma, scor 2-1.

Valentin Mihăilă a revenir pe teren în duelul cu Modena. Internaționalul român s-a recuperat după accidentarea suferită la începutul lunii februarie, și a stat pe bancă la duelurile din ultimele două runde. Mihăilă a fost introdus pe teren în minutul 73 de antrenorul Pecchia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și