Închide meniul

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, analizaţi în Italia: „Este fundamental să fie aduşi la cea mai bună formă!”. Meciurile din Serie B, LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2023, 14:10

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, analizaţi în Italia: „Este fundamental să fie aduşi la cea mai bună formă!. Meciurile din Serie B, LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, lăudaţi după eliminarea dramatică din Cupa Italiei

Dennis Man și Valentin Mihailă, într-un meci pentru Parma/ Profimedia

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost analizaţi în presa din Italia. Cei doi români sunt consideraţi esenţiali pentru Parma în lupta pentru promovare. Meciurile românilor din Serie B pot fi urmărite în format LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre cei mai respectaţi comentatori sportivi, Raffaele Pappada, a vorbit despre şansele Parmei de a reveni în Serie A. Acesta consideră că Fabio Pecchia, antrenorul galben-albaştrilor, este obligat să îi facă pe Man şi Mihăilă să joace cel mai bun fotbal al lor.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, analizaţi în Italia

I-aș caracteriza pe Dennis Man și Valentin Mihailă drept două regrete din acest sezon. Dacă ne uităm la clasamentul Parmei, ne-am da seama că ar fi fost foarte utili. Cei doi internaţionali români reprezintă un lux, dar au eşuat din diferite motive: probleme fizice la Mihailă şi lipsă de continuitate a lui Dennis Man.
În realitate, sunt jucători care, atunci când sunt bine și sunt în formă, pot destabiliza absolut orice adversar.

Este fundamental să fie aduşi amândoi la cea mai bună formă, în vederea meciurilor din play-off. Pe de altă parte, amândoi se descurcă foarte bine la executarea loviturilor libere, în special Mihailă… acesta este un alt aspect care poate rezolva meciurile„, a declarat Raffaele Pappadà pentru parmalive.com.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost rezerve în ultima etapă din Serie B. Au intrat în a doua repriză, dar nu au reuşit să îşi ajute echipa să obţină victoria. Parma a remizat pe terenul celor de la Modena, scor 1-1.

Reclamă

Pentru gruparea de pe Ennio Tardini urmează o confruntare extrem de importantă. Are meci acasă cu Cagliari, de care este despărţită doar prin golaveraj.

Palermo – Benevento şi Pisa – Bari, meciurile săptămânii din Serie B

Palermo – Benevento şi Pisa – Bari sunt meciurile săptămânii din Serie B, care vor fi exclusiv în AntenaPLAY. Spectacolul din Serie B începe sâmbătă, cu duelul echipelor lui Ionuţ Nedelcearu şi Alin Toşca.

Palermo – Benevento va fi exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 17:15. Palermo, echipa lui Ionuţ Nedelcearu, porneşte ca mare favorită având în vedere situaţia din clasament. Aflată pe locul 10, Palermo încearcă să rămână în lupta pentru promovare în Serie A. De cealaltă parte, echipa la care evoluează Alin Toşca, Benevento, se află pe ultimul loc în clasament, cu 30 de puncte, şi încearcă să se salveze de la retrogradare în finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Duminică, tot de la 17:15, Olimpiu Moruţan, Marius Marin şi Adrian Rus anunţă spectacol total în Pisa – Bari. Pisa se află pe locul 7 şi încearcă să rămână în lupta pentru promovare în Serie A. De cealaltă parte, Bari se află pe locul 3 şi speră în continuare să prinde locul 2, ocupat acum de Genoa, care permite promovarea directă în Serie A.

Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Modena – Parma 1-1

Dennis Man a avut o ocazie de gol în minutul 56, atunci când, după ce a driblat doi adversari, a șutat periculos, dar portarul Modenei a fost bine poziționat. Mihăilă e cel care ”a aprins finalul”, au notat cei de la ParmaLive.

Mai întâi, șutul său din minutul 87 nu a prins ținta. Înainte de intrarea în prelungiri, acesta a șutat de la 30 de metri și putea aduce victoria cruciaților, dar Gagno le-a salvat din nou pe gazde.

Astfel, Mihăilă a primit nota 6.3 pentru cele 20 de minute disputate, în timp ce Dennis Man a fost notat cu 6.5, fiind la egalitate cu celebrul portar Gianluigi Buffon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și