Închide meniul
VIDEO

Dennis Man, gol superb la antrenamentele Parmei! El a ratat dubla cu Israel şi Elveţia din pricina unei accidentări

Bogdan Stănescu Publicat: 16 noiembrie 2023, 23:33

Reclamă
Dennis Man, gol superb la antrenamentele Parmei! El a ratat dubla cu Israel şi Elveţia din pricina unei accidentări

Dennis Man, propus în Serie A chiar de un rival

Dennis Man se bucură după un gol marcat pentru Parma / Instagram

Dennis Man a marcat un gol superb la antrenamentele Parmei. Extrema Parmei şi a naţionalei României a postat el clipul de la antrenament pe contul său de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man a înscris cu stângul, la vinclu. Pare că s-a refăcut după accidentarea din meciul cu Sudtirol, în care a înscris un gol şi a dat o pasă decisivă. Meciul Parma – Sudtirol 2-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Man şi Mihăilă pot fi urmăriţi exclusiv în AntenaPLAY în acest sezon de Serie B.

Dennis Man, gol superb la antrenamentele Parmei!

„O zi la birou”, a scris Man în descrierea clipului pe care l-a postat de la antrenamentul Parmei.

Dennis Man ar fi vrut cu siguranţă să fie alături de „tricolori” în dubla cu Israel şi Elveţia, care decide dacă vom merge la EURO 2024.

Accidentarea din meciul cu Sudtirol a făcut ca el să rămână la echipa de club în aceste zile.

Reclamă

Dennis Man e într-o formă de senzaţie la Parma. Echipa lui şi a lui Valentin Mihăilă e lider în Serie B, cu 29 de puncte obţinute în 13 etape. Pe 2 e Venezia, care a acumulat 27 de puncte, tot în 13 etape.

Ianis Hagi, anunțat titular în Israel – România! Dezvăluiri din interiorul echipei naționale

Ianis Hagi a fost anunțat titular în Israel – România! Selecționerul echipei naționale, Edi Iordănescu, ar urma să se bazeze pe serviciile mijlocașului încă din primul minut al partidei cu Ungaria.

Duelul dintre Israel și România este programat pe data de 18 noiembrie, de la ora 21:45. Mai apoi, „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor juca ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2024, cu Elveția, pe 21 noiembrie, tot de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, jucătorul celor de la Alaves va fi titular în partida cu Israel, care ar putea fi decisivă pentru calificarea României la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

„Edi a purtat mai multe discuții cu Ianis Hagi, e convins că poate ajuta enorm România în această partidă, rămâne de văzut însă dacă va fi utilizat în bandă sau în spatele atacantului ori chiar atacanților! S-a discutat și lucrat pe mai multe sisteme de joc, e posibil să vedem un 4-3-3 sau un 4-2-3-1, ba chiar și variante ale acestora, cu Ianis în teren”, ar fi spus o persoană din anturajul echipei naționale, anunță sursa citată anterior.

După ce a fost împrumutat în La Liga de către scoțienii de la Rangers, mijlocașul a avut evoluții din ce în ce mai bune în tricoul primei reprezentative. A jucat 70 de minute în partida cu Kosovo (2-0), 30 de minute în meciul cu Belarus (0-0) și a fost desemnat omul meciului în duelul cu Andorra (4-0), după ce a reușit să marcheze și să ofere o pasă decisivă.

În momentul de față, Ianis Hagi, ajuns la 25 de ani, este cotat la suma de 4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Helmut Duckadam, precaut înainte de meciurile echipei naționale. Mesajul fostului portar

Helmut Duckadam a dezvăluit faptul că se teme de posibilele emoții pe care elevii lui Edi Iordănescu le vor avea, în partidele cu Israel și Elveția. Totuși, „Eroul de la Sevilla” este de părere că România nu va rata calificarea la Campionatul European din 2024.

„Eu nu sunt îngrijorat. Eu simt emoții, nu am mai simțit de ani de zile, dar acum simt, îmi doresc foarte mult ca echipa națională să se califice. Problema e în felul următor. Antrenorul poate să vină și să spună ce vrea el, fiecare jucător este deja concentrat la ce se va întâmpla.

Apare și în ziar, toți spun că nu citesc ziarele, site-urile, în ce grupă am putea ajunge, cum se împart cele zece milioane, la ei merg rotițele astea. Ce mă îngrijorează pe mine este cum vom gestiona rezultatul, indiferent de rezultat, că va fi 0-0, că va fi 1-0 la un moment dat. Aici e marea problemă.

Reclamă

Antrenorul îți spune stilul de joc, ce să faci în teren, dar tu trebuie să pui în aplicare treaba asta. Mă tem ca emoțiile să nu fie prea mari pentru noi, presiunea, miza să nu fie prea mare, pentru că niciun jucător nu a mai fost la un campionat european. Pentru ei ar fi ceva fantastic”, a spus Helmut Duckadam, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și