Închide meniul
VIDEO

Ebrima Darboe, gol de senzație în Palermo – Sampdoria! A învins un portar trecut prin Liga 1 cu un șut fabulos

Alex Ioniță Publicat: 6 aprilie 2024, 19:13

Reclamă
Ebrima Darboe, gol de senzație în Palermo – Sampdoria! A învins un portar trecut prin Liga 1 cu un șut fabulos

Ebrima Darboe, gol de senzație în Palermo - Sampdoria

Reușita lui Ebrima Darboe / Captură AntenaPLAY

Ebrima Darboe a reușit să înscrie un gol de senzație în Palermo – Sampdoria! Jucătorul din echipa lui Andrea Pirlo a surprins pe toată lumea cu o execuție de mare fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două formații s-au întâlnit în etapa cu numărul 32 a sezonului de Serie B. Cele mai tari meciuri din eșalonul secund al fotbalului italian se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Ebrima Darboe, gol de senzație în Palermo – Sampdoria!

În minutul 61 al partidei dintre Palermo și Sampdoria, la scorul de 2-1, Ebrima Darboe a primit mingea, de la o distanță considerabilă de poartă. Acesta a trimis un șut puternic care l-a surprins pe Pigliacelli, iar balonul s-a oprit direct în poartă.

Mirko Pigliacelli, portarul celor de la Palermo, a ajuns în anul 2018 în Liga 1, la Universitatea Craiova. Italianul a adunat 166 de meciuri pentru formația din Bănie, în care a reușit să marcheze și un gol!

Se întâmpla chiar într-o partidă cu FCSB, atunci când portarul a marcat primul gol al oltenilor, de la punctul cu var. Totuși, partida respectivă s-a încheiat cu victoria roș-albaștrilor, scor 2-3.

Reclamă

Oltenii l-au vândut pe italian la Palermo în anul 2022, în schimbul sumei de 500.000 de euro. În momentul de față, Pigliacelli valorează suma de 1,1 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man, după Sudtirol – Parma 0-0

Iată notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man, după Sudtirol – Parma 0-0. Cei doi români au avut o prestație solidă în cadrul acestei partide, iar specialiștii au arătat acest lucru în punctajul pe care l-au oferit, după meci.

Duelul dintre Sudtirol și Parma a contat pentru etapa cu numărul 32 a sezonului de Serie B. Cele mai tari meciuri din eșalonul secund al fotbalului italian se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Specialiștii de la sofascore.ro le-au oferit note mari românilor de la Parma, după duelul din etapa cu numărul 32. Valentin Mihăilă a primit punctajul de 7,3, în timp ce Dennis Man a obținut nota de 7,6, cea mai mare din echipa lui Fabio Pecchia.

În cadrul meciului, Mihăilă s-a remarcat printr-un șut excepțional, care, din păcate pentru român, a lovit bara. Fostul jucător de la Universitatea Craiova a fost schimbat de tehnicianul lui Parma în minutul 78, iar în locul lui a intrat Hernani.

De cealaltă parte, Dennis Man a creat mai multe ocazii periculoase. Românul și-a etalat, din nou, viteza și abilitatea de senzație de a controla balonul. Totuși, acesta nu a reușit să fie decisiv pentru echipa lui Pecchia, iar scorul final al partidei a fost de 0-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și