Închide meniul

Etapă dramatică în Serie B! Parma lui Man şi Mihăilă a prins locul 4, echipa lui Ionuţ Nedelcearu a ratat dramatic playoff-ul! Serie B e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2023, 0:12 / Actualizat: 20 mai 2023, 9:30

Etapă dramatică în Serie B! Parma lui Man şi Mihăilă a prins locul 4, echipa lui Ionuţ Nedelcearu a ratat dramatic playoff-ul! Serie B e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Etapă dramatică în Serie B! Parma lui Man şi Mihăilă a prins locul 4

Valentin Mihăilă şi Dennis Man, într-un meci din Serie B / Profimedia Images

  • Parma lui Man şi Mihăilă a prins in-extremis locul 4 în Serie B
  • Ionuţ Nedelcearu a ratat dramatic playoff-ul de promovare în Serie A

Etapă dramatică în Serie B! Echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, Parma, a prins in-extremis locul 4 după ultima etapă din Serie B. Astfel, Parma va juca în semifinale în playoff-ul de promovare în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palermo a ratat dramatic calificarea în playoff, într-un meci transmis LIVE exclusiv de AntenaPLAY. Palermo – Brescia s-a terminat 2-2, după ce Palermo a condus cu 2-0. În doar 3 minute Brescia a marcat două goluri şi a întors soarta meciului.

Etapă dramatică în Serie B! Parma prinde locul 4, Palermo ratează dramatic playoff-ul!

Bari şi Parma, echipele clasate pe locurile 3 şi 4 în Serie B, vor intra în playoff-ul de promovare în Serie A din semifinale.

Reclamă

Cagliari, Sudtirol, Reggina şi Venezia vor juca din sferturile de finală.

Palermo, echipa lui Ionuţ Nedelcearu, s-a clasat pe locul 9 în Serie B şi a ratat promovarea.

Reclamă

La sfârşitul meciului cu Bari, încheiat 2-2, suporterii i-au huiduit pe cei de la Palermo.

Cu cine va juca Parma, echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, în playoff

Având în vedere că s-a clasat pe locul 4 în Serie B, Parma lui Man şi Mihăilă va juca în semifinale cu câştigătoarea dintre Cagliari şi Venezia.

Bari va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Sudtirol şi Reggina.

Reclamă 4 / 0/3

În finală se vor întâlni învingătoarele din cele două semifinale.

Genoa – Bari 4-3 și Palermo – Brescia 2-2. Meciurile au fost LIVE în AntenaPLAY

Genoa – Bari 4-3 și Palermo – Brescia 2-2, partidele din ultima etapă a sezonului de Serie B, au fost exclusiv în AntenaPLAY și în format live video, pe AS.ro.

Am avut parte de două meciuri-spectacol. În Genoa – Bari s-au marcat 7 goluri, iar în Palermo – Brescia 4 goluri, întoarcerea de scor a celor de la Brescia fiind uluitoare.

Ionuţ Nedelcearu şi colegii lui au ratat calificarea în playoff după ce au avut 2-0, iar fanii nu i-au lăsat aşa. I-au taxat prin huiduieli.

Cum arată clasamentul din Serie B după ultima etapă:

Dennis Man şi Valentin Mihăilă şi-au îndeplinit obiectivul!

Românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă şi-au îndeplinit obiectivul de a se clasa pe locul 4.

Mihăilă anunţa înainte de Parma – Venezia 2-1 că echipa lui îşi propune să termine Serie B pe locul 4. Acum Man şi Mihăilă se pregătesc de playoff-ul Serie B, acolo unde vor juca din semifinale.

Reclamă

Ne gândim să câștigăm ultimul meci, vrem să terminăm pe locul patru. Și apoi se joacă play-off-ul, se poate întâmpla orice și vrem să câștigăm. A fost un sezon dificil pentru mine, am început bine și apoi accidentările astea… Acum sunt bine, mă antrenez cu echipa, am jucat multe jocuri, dar vreau să joc mai mult pentru a ajuta echipa. Atmosfera fanilor? Este o atmosferă diferită în acest moment, suntem mai mult un grup decât eram la început de sezon. Pentru că au fost mulți jucători tineri care nu erau obișnuiți cu această ligă, acum suntem o echipă puternică care poate câștiga. Pecchia? Vorbesc des cu el, despre multe lucruri, m-a ajutat să mă apăr.

Și îmi spune să fac ceea ce știu să fac. Cel mai de temut adversar pentru playoff? Nu mă tem de niciun adversar, toți sunt puternici. Îmi place să joc cu echipe puternice, fiecare are șansa lui în playoff și joacă până la final. Viitorul? Am contract cu Parma și rămân aici. Dar nu trebuie să vorbesc despre viitorul meu, mă gândesc doar să joc pentru Parma”, a declarat Valentin Mihăilă pentru parmalive.com.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:15 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 2-0 e ACUM în AntenaPLAY. Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Spezia 2-0
AntenaPLAY • 13 apr., 19:31
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul
Parma - Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 13 apr., 19:17
Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei!
AntenaPLAY • 13 apr., 18:26
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge!
George Puşcaş a marcat cel de-al doilea gol al său pentru Bari!
AntenaPLAY • 13 apr., 17:12
George Puşcaş a marcat cel de-al doilea gol al său pentru Bari! Ce note a primit pentru prestaţia cu Como
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit
Serie B • 13 apr., 13:18
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?”