Închide meniul

Fabio Pecchia, după Parma – Palermo 2-1, meci ce a fost exclusiv în AntenaPLAY: „E nevoie de jucători ca Dennis Man”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 aprilie 2023, 19:47 / Actualizat: 19 aprilie 2023, 23:52

Fabio Pecchia, după Parma – Palermo 2-1, meci ce a fost exclusiv în AntenaPLAY: „E nevoie de jucători ca Dennis Man

Fabio Pecchia a spus că este nevoie de jucători ca Dennis Man

Dennis Man / Profimedia

Fabio Pecchia a spus după Parma – Palermo 2-1, că este nevoie de jucători ca Dennis Man pentru ca să deblocheze un meci. Fără Man şi Mihăilă, Parma a obţinut o victorie muncită cu Palermo, scor 2-1, meci ce a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul celor de la Parma a recunoscut că este nevoie de jucători de genul celor doi internaţionali români, Dennis Man şi Valentin Mihăilă, pentru a destabiliza apărările adverse. Cei doi români au fost doar rezerve în victoria pe care Parma a obţinut-o cu Palermo.

Fabio Pecchia, după Parma – Palermo 2-1, meci ce a fost exclusiv în AntenaPLAY

Trupa lui Dennis Man şi a lui Valentin Mihăilă a urcat pe locul 7 şi speră în continuarea la promovarea în Serie B.

Este nevoie de toată lumea, de la Man la Camara sau la Charpentier. Jocurile pot fi câștigate și cu goluri ale fundașilor laterali, nu doar marcate jucători ofensivi. Fiecare poate fi decisiv„, a spus antrenorul celor de la Parma, confom parmalive.com.

Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin, în topul jucătorilor cu cele mai multe minute din Serie B, care e EXCLUSIV în AntenaPLAY

Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin sunt în topul jucătorilor cu cele mai multe minute jucate în Serie B, în acest sezon. Cei doi fundași centrali români au reprezentat piese de bază la Palermo, respectiv Genoa, două echipe care se luptă pentru promovarea în Serie A.

Reclamă

Cele mai tari meciuri din Serie B, campionatul încărcat de internaționali români, se văd pe AntenaPLAY! Totodată, meciurile sunt și în format live video, pe AS.ro.

Radu Drăgușin ocupă locul doi în topul jucătorilor cu cele mai multe minute bifate în Serie B. Fundașul central român de 21 de ani a evoluat în 30 de meciuri pentru Genoa în campionat, și mai exact, a înregistrat 2655 de minute petrecute pe teren.

De cealaltă parte, Ionuț Nedelcearu a reprezentat și el un titular indiscutabil în acest sezon, la Palermo. Internaționalul român este al treilea în topul jucătorilor cu cele mai multe minute bifate în Serie B, mai exact 2578.

Reclamă 4 / 0/3

Nedelcearu a evoluat în 29 de meciuri pentru echipa sa, în Serie B, și a reușit să contribuie cu pasă decisivă la trei goluri.

În topul jucătorilor cu cele mai multe minute bifate în Serie B, top postat pe pagina oficială a competiției, lider este brazilianul Eric Botteghin. Fundașul central a bifat 2700 de minute pentru echipa sa, Ascoli.Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin au fost convocați și de Edi Iordănescu, pentru partidele cu Andorra și Belarus, care s-au desfășurat la finalul acestei luni.

Fundașul de la Genoa a fost titular în ambele confruntări, în timp ce Nedelcearu a fost rezervă în meciul din Andorra, iar la meciul cu Belarus nu a făcut parte din lot din cauza faptului că a fost răcit.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și