Închide meniul
VIDEO

Franco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă

Alex Ioniță Publicat: 5 mai 2024, 17:05

Reclamă
Franco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă

Franco Vazquez a marcat un gol superb în Parma - Cremonese!

Franco Vazquez / AntenaPLAY

Franco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Jucătorul formației oaspete și-a încercat norocul și a uimit pe toată lumea, la duelul cu echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima etapă din Serie B toate partidele s-au jucat în același timp, iar formațiile din eșalonul secund al fotbalului italian au făcut spectacol în AntenaPLAY.

Franco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese!

În minutul 25 al duelului din AntenaPLAY, cei de la Cremonese au executat, scurt, o lovitură de la colțul terenului. Balonul a ajuns apoi la Vazquez, care l-a surprins pe portarul de la Parma cu un șut din lateralul careului. Mingea a intrat apoi direct în plasă.

Tot la același meci a marcat și Valentin Mihăilă, însă reușita românului a fost anulată de arbitrajul video, din cauza unui henț comis de român, în careul advers.

Cum arată echipele de start în Parma – Cremonese:

Reclamă

PARMA: Corvi – Delprato, Balogh, Circati, Coulibaly – Bernabé, Hernani – Man, Sohm, Mihăilă – Bonny

CREMONESE: Saro – Antov, Marrone, Bianchetti – Ghiglione, Pickel, Majer, Quagliata – Vazquez – Tsadjout, Johnsen.

Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă

După promovarea în Serie A, Dennis Man a dezvăluit că Valentin Mihăilă este ca și fratele său mai mic și că are o relație excelentă cu coechipierul său de la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, acesta a vorbit și despre colegii de la națională. Este nerăbdător să fie joace la EURO 2024.

„Cred că în acest moment pot să fac, în Serie A, mai mult decât am făcut atunci când am venit la Parma.

(Ce relație frumoasă ai cu Valentin Mihăilă?) Este fratele meu mai mic de la Parma. Suntem ca niște frați (n.r. și la națională). Vorbim în fiecare zi, suntem mereu împreună!

Așteptam acest moment de multă vreme și suntem fericiți că ne-am atins obiectivul de a promova în prima ligă. Sezonul meu putea fi unul mai bun, dar important este că Parma a promovat în Serie A. Sunt fericit că am ajutat echipa. Jucăm deja de doi ani și jumătate împreună și s-a văzut că ne cunoaștem foarte bine. Am muncit în fiecare zi, iar rezultatele s-au văzut”, a spus Dennis Man, la 12 TV Parma.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” Vezi toate știrile
Citește și