Închide meniul
VIDEO

Genoa – Ternana 1-0, exclusiv în AntenaPLAY! Trupa lui Gilardino se menține pe locul 2 în Serie B. Pușcaș, gol anulat. Drăgușin, salvator în apărare. Drăguș, lăsat pe bancă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2023, 19:16

Genoa – Ternana 1-0, exclusiv în AntenaPLAY! Trupa lui Gilardino se menține pe locul 2 în Serie B. Pușcaș, gol anulat. Drăgușin, salvator în apărare. Drăguș, lăsat pe bancă

Genoa s-a impus în fața celor de la Ternana

Genoa s-a impus în fața celor de la Ternana

Meciul Genoa – Ternana 1-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Trupa lui Alberto Gilardino se menține pe locul 2 în Serie B. George Pușcaș a fost extrem de activ pe faza ofensivă și chiar a avut un gol anulat. Radu Drăgușin a fost salvator în apărarea celor de la Genoa. Denis Drăguș, al 3-lea român de la echipa lui Gilardino, a fost lăsat pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma victoriei de astăzi, Genoa a revenit pe poziția a doua în Serie B. Echipa românilor Pușcaș, Drăguș și Drăgușin se află la 9 puncte în spatele liderului Frosinone. Au mai rămas 9 etape din sezonul actual din Italia.

Genoa – Ternana 1-0, exclusiv în AntenaPLAY! Trupa lui Gilardino se menține pe locul 2 în Serie B

FINAL. Genoa – Ternana 1-0. Victorie pentru Pușcaș și Drăgușin! Formația lui Alberto Gilardino s-a impus la limită, grație golului marcat de Milan Badelj.

Min 87. George Pușcaș a fost înlocuit cu Caleb Ekuban.

Min 70. George Pușcaș, din nou periculos! Românul a reluat cu capul după un corner, dar a ratat ținta. Mingea s-a dus multe pe lângă poartă.

Reclamă

Min 53. Gol anulat al lui George Pușcaș! Atacantul român de la Genoa a trimis mingea în plasă din interiorul careului, dar reușita a fost anulată pe motiv de offside.

Min 46. Radu Drăgușin, salvator în defensiva celor de la Genoa! Fundașul român a intervenit excelent la reluarea cu capul a lui Frederik Sorensen. Drăgușin a deviat cu capul în corner.

Min 31. Ocazie pentru Ternana! Anthony Partipilo a șutat superb de la marginea careului, dar mingea a ocolit agonizant vinclul porții.

Reclamă 4 / 0/3

Min 21. George Pușcaș, ratare uriașă! Atacantul român a trimis slab cu capul, din 3 metri de poartă. Goalkeeper-ul de la Ternana a reținut fără probleme.

Min 13. GOOOOL Genoa! Milan Badelj a deschis scorul cu o reluare din fața porții. George Pușcaș a contribuit din plin la gol. Atacantul român a deviat cu capul o centrare, iar mingea a ajuns la Ridgeciano Haps. Fundașul de la Genoa a pasat excelent la a doua bară, de unde Badelj a pus latul și a trimis în plasă.

Min 1. A început meciul din Serie B!

Echipele de start:

Genoa: Martinez – Bani, Vogliacco, Drăgușin – Sabelli, Sturaro, Bedelj, Strootman, Haps – Gudmundsson, Pușcaș

Ternana: Iannarilli – Diakite, Sorensen, Mantovani – Cassata, Coulibaly, Di Tacchio, Martella – Palumbo – Falletti, Partipilo

Reclamă

Radu Drăgușin se simte excelent la Genoa

Radu Drăgușin a oferit un interviu în presa din Italia, după ce a strălucit în tricoul celor de la Genoa, în ultima vreme. Fundașul român își face foarte bine treaba pe faza defensivă și marchează și goluri. El a înscris de 3 ori în actualul sezon din Serie B, în 28 de apariții.

„Trec printr-o perioadă foarte bună, iar golurile pe care le-am marcat au venit pentru că am lucrat foarte mult la fazele fixe în ultimele săptămâni. Este prima dată în cariera mea când înscriu atât de multe goluri din faze fixe.

Primul meu obiectiv este să joc în cât mai multe meciuri, să capăt experiență. Așa voi crește. Continuitatea contează foarte mult și în acest campionat, luptăm pentru promovarea în Serie A.

Dincolo de detaliile tactice, antrenorul mi-a spus că fundașii câștigă campionatele. Dacă nu primim gol, echipa rămâne în viață și poate să lupte pentru victorie. Acest mesaj ne-a oferit încredere, mie și coechipierilor.

A avut un rol foarte important (n.r. – Gilardino), îmi spune mereu să joc cu inima și să dau totul pe teren pentru acest tricou, pentru că doar în acest mod se pot obține rezultate importante”, a spus Radu Drăgușin, potrivit planetaserieb.it.

Radu Drăgușin și George Pușcaș, convocați la echipa națională a României

Radu Drăgușin și George Pușcaș au fost incluși pe lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile Andorra – România și Belarus – România, din preliminariile EURO 2024.

Meciul dintre Andorra și România, care este programat pe data de 25 martie, de la ora 21:45, va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Lista preliminară a stranierilor convocați de Edi Iordănescu:

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Valentin Cojocaru (Leuven | Belgia, 0/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Vlad Chiricheș (Cremonese | Italia, 75/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Virgil Ghiță (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru Pașcanu (Ponferradina, 0/0);

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Adrian Păun (Beer Sheva | Israel, 1/0), Alexi Pitu (Bordeaux | Franța, 0/0), Dorin Rotariu (Atromitos | Grecia, 10/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 10/1), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Valentin Gheorghe (Ümraniyespor | Turcia, 0/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Drăguș (Genoa | Italia, 5/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” Vezi toate știrile
Citește și