Închide meniul
VIDEO & FOTO

Ghinion teribil pentru Dennis Man la meciul cu Modena, în care a fost premiat! A ratat un penalty şi i s-a blocat un eurogol!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 noiembrie 2023, 18:09 / Actualizat: 25 noiembrie 2023, 19:15

Reclamă
Ghinion teribil pentru Dennis Man la meciul cu Modena, în care a fost premiat! A ratat un penalty şi i s-a blocat un eurogol!

Ghinion teribil pentru Dennis Man la meciul cu Modena, în care a fost premiat

Momentul în care Dennis Man e premiat / Profimedia Images

Ghinion teribil pentru Dennis Man la meciul cu Modena! Chiar dacă a fost foarte aproape de gol, internaţionalul român nu a reuşit să înscrie în meciul cu Modena. Parma – Modena 1-1 a fost LIVE în AntenaPLAY. Man a fost premiat înaintea startului meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 59, prin Duca, reuşita fiind validată de VAR chiar dacă gazdele au reclamat un offside. Parma a reuşit, in-extremis, să ia un punct, după ce Partipilo a egalat în minutul 90+3.

Ghinion teribil pentru Dennis Man la meciul cu Modena!

În minutul 63, Dennis Man a avut o ocazie uriaşă de a marca. După o respingere a portarului Seculin, mingea a ajuns la Man, care a reluat spectaculos, din voleu. Seculin, căzut, a reuşit să blocheze balonul trimis pe poartă de Man, anulându-i internaţionalului român un eurogol!

Acelaşi Seculin a reuşit să îl blocheze pe Man şi de la 11 metri, în minutul 85. Românul nu a bătut rău, dar Seculin a ghicit colţul şi a parat şutul său.

Clar nu a fost ziua lui Man, acesta mai ratând o ocazie uriaşă în startul meciului, în minutul 16. El a reluat cu capul, dar balonul trimis de el nu a prins spaţiul porţii.

Reclamă

Românul a avut, totuşi, un motiv de bucurie, fiind premiat înaintea meciului. El a primit titlul de „jucătorul lunii” în Serie B.

Dennis Man, alături de trofeul primit după ce a fost desemnat jucătorul lunii în Serie B / Profimedia Images
Dennis Man, alături de trofeul primit după ce a fost desemnat jucătorul lunii în Serie B / Profimedia Images

Gol controversat încasat de Parma, în duelul cu Modena! Execuţia, validată cu ajutorul VAR-ului

Gol controversat încasat de Parma în duelul cu Modena, din Serie B. Trupa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-a văzut condusă pe tabelă după o reuşită validată cu ajutorul arbitrajului video. Duca, cel care a marcat, a părut a fi în poziţie evidentă de offside.

Parma şi Modena s-au duelat într-un meci din etapa a 14-a din Serie B. Partida s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 59, Emiliano Duca a reuşit să deschidă scorul în duelul cu Parma. Mijlocaşul celor de la Modena a primit o pasă în interiorul careului de la Falcinelli şi a profitat de spaţiul din apărarea „cruciaţilor” pentru a marca.

Golul a fost imediat analizat în camera VAR, deoarece poziţia lui Duca părea în afara jocului. Jucătorii Parmei au reclamat imediat un offside şi au mers să discute cu centralul partidei.

După ce faza a fost analizată la VAR timp de câteva minute, şi era de aşteptat ca reuşita să fie anulată, arbitrii au decis ca golul să fie validat. Fanii au luat „foc” în tribune, şi în timpul analizei VAR-ului au început să arunce cu torţe pe teren. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a se linişti spiritele.

Parma i-a stabilit viitorul lui Dennis Man! Anunţul oficial făcut de italieni

Parma i-a stabilit viitorul lui Dennis Man! Internaţionalul român se află în Italia din ianuarie 2021, iar în acest sezon impresionează la formaţia care şi-a propus în acest promovarea în Serie A. Sezonul din Serie B se vede LIVE în AntenaPLAY.

Prestaţiile bune din ultima perioadă au atras atenţia asupra lui Dennis Man, iar Parma se aşteaptă încă din această iarnă la oferte pentru fotbalistul de 25 de ani.

Cu toate acestea, Parma nu plănuieşte să îl vândă prea curând pe Dennis Man, chiar dacă oficialii clubului italieni sunt conştienţi că românul se numără printre jucătorii doriţi pe piaţa de transferuri.

Mauro Pederzoli, directorul sportiv al Parmei, a venit cu lămuriri în ceea ce priveşte această situaţie şi spune că Parma are de gând să revină în Serie A cu Dennis Man în echipă:

Reclamă

„Nu ne este frică, suntem mândri că Man își demonstrează întreaga sa valoare. Sunt foarte fericit pentru el. Are continuitate și merită tot ce i se întâmplă, mai ales pentru ce fel de persoană este. Ne bucurăm dacă jucătorii noștri sunt râvniți pe piață. Avem obiective clare de realizat, iar Man este un jucător important pentru noi”, a declarat Mauro Pederzoli, directorul sportiv de la Parma, potrivit parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și