Închide meniul

Malcom Edjouma, aproape de a fi titular în premieră la Bari: „Şi-a arătat calităţile!”. Serie B se vede în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2023, 10:54

Reclamă
Malcom Edjouma, aproape de a fi titular în premieră la Bari: „Şi-a arătat calităţile!. Serie B se vede în AntenaPLAY

Malcom Edjouma, aproape de a fi titular în premieră la Bari

Malcom Edjouma, la debutul în tricoul lui Bari / Profimediaimages

Malcom Edjouma este aproape de a fi titular, în premieră, la Bari. Fostul mijlocaş al lui FCSB a fost împrumutat în Serie B şi deja şi-a convins antrenorul. Michele Mignani a oferit ultimele detalii despre jucătorul adus de la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edjouma a jucat primele minute pentru Bari la numai câteva zile după ce a ajuns la echipă. A intrat pe finalul meciului Bari – Palermo, scor 0-0, din prima etapă a noului sezon. Gazdele au jucat în dublă inferioritate numerică, după eliminările lui Di Cesare şi Maita.

Malcom Edjouma, aproape de a fi titular în premieră la Bari

Mignani are acum mari probleme de lot şi caută soluţii pentru disputa cu Cremonese, din deplasare. Antrenorul lui Bari a vorbit, la conferinţa de presă, despre Malcom Edjouma. Francezul şi-ar putea face apariţia încă din primul minut şi poate fi folosit chiar şi în ofensivă.

Piaţa transferurilor este încă deschisă. Totuşi, pentru meciul de sâmbătă mizăm pe jucătorii pe care îi avem deja în lot.

Edjouma și-a arătat deja calitățile pe care le are, dar trebuie să intre și mai mult în contextul nostru, atât la nivel lingvistic, cât și tactic. Se vede că își dorește să muncească din greu. Cred că poate juca atât ca mijlocaș, cât şi pe o poziţie mai ofensivă. Trebuie să-l folosim, pentru că nu avem mulţi jucători în lot”, a declarat Michele Mignani, potrivit tuttomercatoweb.com.

Reclamă

Malcom Edjouma a debutat la Bari, exclusiv în AntenaPLAY. După cele 14 minute bifate pentru noua sa echipă, Bari, mijlocaşul francez a primit nota 6,5, conform sofascore.ro.

Edjouma a fost activ în apărarea celor de la Bari, echipă care a rezistat eroic în duelul cu Palermo. Bari a evoluat în dublă inferioritate numerică, după ce Maita a văzut cartonaş roşu în minutul 50, iar Di Cesare a fost eliminat în minutul 67.

Sampdoria – Pisa şi Catanzaro – Ternana, exclusiv în AntenaPLAY, în etapa a doua din Serie B

Partida dintre Sampdoria și Pisa va avea loc va avea loc pe data de 25 august, de la ora 21:30. Meciul dintre Catanzaro și Teranana se va juca pe 27 august, de la ora 21:30. Ambele meciuri vor putea fi urmărite exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la Pisa vor debuta în noul sezon din Serie B, împotriva celor de la Sampdoria, exclusiv în AntenaPLAY. Chiar dacă competiția se află în etapa a 2-a, echipa lui Marius Marin nu a debutat încă în noul sezon al eșalonului secund din Italia.

În prima etapă de Serie B, Sampdoria s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Ternana, echipă la care este legitimat Andrei Mărginean, mijlocaș care este împrumutat de la Sassuolo.

Partida dintre Catanzaro și Ternana ar putea reprezenta debutul lui Andrei Mărginean la formația oaspete. Acesta a fost împrumutat de către Sassuolo în Serie B. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani a ajuns în Italia, la Sassuolo, de la CS Zlatna, în anul 2018.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 8 ori, în sezoanele anterioare. Oaspeții stau mai bine la capitolul victorii, cu 6 victorii în meciurile directe. De cealaltă parte, cei de la Catanzaro au câștigat au câștigat 2 partide. Ultimul meci direct a avut loc în 2021, în perioada în care cele două formații jucau în Serie C. Atunci, Catanzaro s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și