Închide meniul
Video

Mirko Pigliacelli, intervenţie colosală în Palermo – Benevento. Spectacol total în AntenaPLAY

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2023, 18:18

Mirko Pigliacelli, paradă fabuloasă

Captură AntenaPLAY

Mirko Pigliacelli a avut o intervenţie colosală în Palermo – Benevento. Portarul echipei lui Nedelcearu a respins miraculos lovitura de cap a lui Acampora. Palermo – Benevento este exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benevento a avut o prestaţie foarte bună în partida cu Palermo, deşi este pe ultimul loc. Echipa lui Toşca a ratat mai multe ocazii în prima repiză a partidei cu Palermo. Cea mai mare i-a aparţinut lui Acampora, în minutul 38.

Mirko Pigliacelli, intervenţie colosală în Palermo – Benevento

Jucătorul de la Benevento a reluat cu capul, însă Pigliacelli a intervenit incredibil şi şi-a salvat echipa de la primirea celui de-al doilea gol.

Mirko Pigliacelli a dat tot „din casă”, la despărțirea de Universitatea Craiova

Mirko Pigliacelli a plecat de la Universitatea Craiova în vara anului trecut. La acel moment, Pigliacelli a vorbit despre faptul că şi-ar fi dorit să mai rămână la olteni.

„E grea despărțirea pentru că aici am stat foarte bine. Au fost 4 sezoane super pentru mine, m-am simțit foarte bine. Acum s-a terminat și începe o nouă eră. Eu am fost tot timpul la dispoziția lui Mister (n.r. – Laszlo Balint), iar el a decis să mă bage în teren. A trebuit să îmi fac datoria pentru echipa pentru care am jucat, nu m-am ggândit la nicio accidentare.

Reclamă

A fost un meci foarte echilibrat. Am avut 2-0, dar ei au făcut un meci bun și au avut cel puțin 4 ocazii mari. Cred că rezultatul e corect.

(N.r. – Despre prelunirea contractului cu Craiova) N-am vrut eu? Contractele se fac în doi. Eu acum o lună am vorbit și au zis că prelungim, prelungim. N-a mai sunat nimeni (n.r. – de la Craiova), apoi a venit oferta de la Palermo și nu am putut să refuz. E o echipă cu istorie mare și sper s-o ducem unde îi e locul, în Serie A.

Le mulțumesc fanilor Craiovei, a fost minunat ce am simțit aici și cum s-au purtat cu mine. Acum mă duc acasă, la Roma.”, a spus Mirko Pigliacelli, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY!

Cele mai tari meciuri din fiecare etapă pot fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde joacă nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și