Închide meniul

Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului

Alex Ioniță Publicat: 27 aprilie 2024, 17:52

Reclamă
Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului

Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma - Lecco 4-0!

Valentin Mihăilă / Profimedia

Aceasta este nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0. Românul a făcut, din nou, spectacol în Serie B și i-a impresionat pe specialiști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul a marcat un gol important pentru Parma, în lupta pentru promovarea în Serie A. Acesta a semnat a doua reușită a „cruciaților”, în minutul 22 al partidei. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0!

După meciul care s-a încheiat cu scorul de 4-0, specialiștii de la flashscore.ro i-au oferit o notă excelentă lui Valentin Mihăilă. Românul de la Parma a primit un punctaj de 8,6, fiind al treilea din echipa lui Fabbio Pecchia!

Cea mai mare notă a fost obținută de Camara, omul care a intrat pe teren în locul lui Mihăilă, în minutul 59.

Acesta a fost notat cu 10, având în vedere că a reușit să marcheze și un gol pentru Parma.

Reclamă

De asemenea, și Bernabe a fost notat cu 9,1, pentru că a reușit să marcheze o „dublă” în partida cu cei de la Lecco.

Note Parma – Lecco / Flashscore.ro

Parma a făcut un pas important în lupta pentru promovarea directă în Serie A, odată cu victoria din meciul cu Lecco. Echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă este pe primul loc, cu 73 de puncte, cu 3 etape înainte de finalul sezonului.

Valentin Mihăilă, gol superb pentru Parma

Valentin Mihăilă a marcat un gol superb pentru Parma, în duelul cu Lecco, din etapa a 35-a din Serie B. Echipa românului este tot mai aproape de promovare.

Reclamă 4 / 0/3

Parma a făcut instrucţie cu Lecco, ultima echipă clasată din Serie B. La pauză, scorul era de 3-0 pentru „cruciaţi”.

Valentin Mihăilă a marcat al cincilea gol al său, din acest sezon. Internaţionalul român a punctat în minutul 22 al partidei cu Lecco.

Mihăilă a şutat imparabil de la marginea careului, şutul lăsându-l fără reacţie pe portarul celor de la Lecco.

Vezi AICI golul marcat de Valentin Mihăilă, în Parma – Lecco!

niţial, scorul a fost deschis de Adrien Bernabe, în minutul 15, cel care a marcat din pasa lui Bonny. După golul lui Valentin Mihăilă, în minutul 31, Bernabe a reuşit „dubla”, de data aceasta marcând din pasa lui Hernani.

Valentin Mihăilă a început ca titular duelul cu Lecco. De cealaltă parte, celălalt român de la Parma, Dennis Man, nu a fost în lot pentru duelul din etapa a 35-a din Serie B.

Reclamă
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Martin O’Neil, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus despre Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:10 LIVE SCOREBayer Leverkusen – AS Roma 1-2 şi Atalanta – Marseille 3-0. Vom afla finalele Europa League şi Conference League 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” Vezi toate știrile
Citește și