Închide meniul

Olimpiu Moruţan, dorit şi de Atalanta! Mijlocaşul român este pe lista de transferuri a mai multor echipe din Serie A

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2023, 14:50

Olimpiu Moruţan, dorit şi de Atalanta! Mijlocaşul român este pe lista de transferuri a mai multor echipe din Serie A

Olimpiu Moruţan, dorit şi de Atalanta

Olimpiu Moruţan poate ajunge în Serie A / Profimedia

Olimpiu Moruţan este dorit şi de Atalanta. Mijlocaşul român în vârstă de 23 de ani poate reuşi un transfer uriaş la finalul sezonului. Jurnaliştii italieni au făcut anunţul chiar înaintea disputei Cosenza – Pisa, din etapa a 31-a din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a impresionat în tricoul celor de la Pisa, care l-au împrumutat de la Galatasaray. A marcat 6 goluri şi a oferit 7 pase decisive, suficient cât să atragă atenţia echipelor din Serie A. Salernitana şi Monza au fost primele grupări care l-au monitorizat intens în ultima perioadă.

Olimpiu Moruţan, dorit şi de Atalanta

Potrivit tuttoatalanta.com, pe lista echipelor care îşi doresc să îl transfere pe Moruţan s-a adăugat şi Atalanta. Trupa lui Gasperini ocupă locul 6 în Serie A şi se luptă pentru prezenţa în cupele europene. Pisa poate activa clauza de a-l transfera definitiv pe internaţionalul român, după care îl poate vinde pentru a obţine profit.

Atalanta caută un atacant de picior stâng de joc sau un mijlocaş priceput încă de când Josip Ilicic, Malinovskyi şi Miranchuk au părăsit clubul. Perspectiva dobândirii unui jucător tânăr și talentat precum Moruţan ar fi foarte interesantă pentru echipa din Bergamo.

Moruţan demonstrează o agilitate și o viteză ieșite din comun. Capacitatea sa de dribling și precizia paselor ar putea face diferența într-o echipă precum Atalanta, cunoscută pentru jocul dinamic și eficient. În ciuda prețului mare, ar putea fi o investiție pe termen lung pentru club„, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă

Olimpiu Moruțan și ceilalți fotbaliști români din Serie B pot fi urmăriți în exclusivitate, în AntenaPLAY.

Ioan Becali are mare încredere că fotbalistul pe care îl impresariază va continua în Italia și din sezonul viitor, date fiind evoluțiile sale foarte bune. Galatasaray cere 5 milioane de euro pentru Moruţan.

La Salernitana? Acesta este doar un zvon. Piața de transferuri va fi discutată la finalul campionatului, dar confirm că sunt multe interese pentru el și, cel mai probabil, va rămâne în Italia. Imaginea va fi mai clară odată ce vom înțelege dacă Pisa îl va răscumpăra sau nu”, a spus Giovanni Becali, potrivit presei din Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan, mesaj pentru critici după România – Belarus 2-1

Olimpiu Moruţan a avut un mesaj pentru critici, după România – Belarus 2-1. Moruţan spune că şi el şi-ar dori ca naţionala României să câştige mai clar meciurile, însă atât se poate în acest moment. Le transmite fanilor să vadă partea plină a paharului şi să se bucure pentru cele 6 puncte.

Suntem fericiţi că am câştigat cele 6 puncte, haideţi să vedem victoria. Am câştigat, suntem fericiţi. Nu mai contează acum că am câştigat cu 2-1. Normal că şi noi ne doream să închidem meciul mai rapid, dar asta a fost soarta jocului. Sperăm ca până în iunie să punem toate lucrurile la punct şi să facem o treabă bună.

Nu ştiu să spun exact, trebuia să închidem jocul, dar nu am reuşit şi pe final am luat un joc şi am mers aşa până la final, cu puţin stres.

Normal că şi noi ne-am dori să câştigăm cu 5-0, 7-0… dar atât se poate. Ne bucurăm că am câştigat puncte, asta e important acum. Sperăm să facem o treabă bună şi să ne calificăm la EURO. Suntem jucători care am lucrat împreună şi la U21, şi la echipa naţională, ne cunoaştem foarte bine şi avem o prietenie foarte bună.

(Reporter: Edi Iordănescu ce v-a transmis?) Să mergem la echipele de club, să facem treabă bună acolo şi să venim mai puternici.

E un rezultat bun pentru noi (n.r. Kosovo – Andorra 1-1), trebuie să continuăm tot aşa şi să nu stăm la mâna lor„, a spus Olimpiu Moruţan în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și