Închide meniul

Olimpiu Moruţan revine la Galatasaray! Vis încheiat pentru Gigi Becali şi Pisa

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 mai 2023, 17:39

Olimpiu Moruţan revine la Galatasaray! Vis încheiat pentru Gigi Becali şi Pisa

Olimpiu Moruţan revine la Galatasaray

Olimpiu Moruţan, în tricoul Pisei / Profimedia Images

Olimpiu Moruţan revine la Galatasaray, după sezonul petrecut sub formă de împrumut la Pisa, în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa la care mai joacă Marius Marin şi Adrian Rus avea o clauză de cumpărare a jucătorului, de 5.5 milioane de euro, pe care însă a ales să nu o activeze, după ce a ratat play-off-ul de promovare în Serie A.

Olimpiu Moruţan revine la Galatasaray

Turcii de la gazeteilksayfa.com susţin că Olimpiu Moruţan revine la gruparea Cim Bom. Okan Buruk e dispus să îl folosească în sezonul viitor pe fostul mijlocaş de la FCSB, despre care s-a vorbit chiar şi despre o revenire la echipa lui Becali.

Mai mult, pe lista pentru sezonul viitor se află şi Alexandru Cicâldău, cel care va reveni de la Ittihad Kalba, echipă pentru care a marcat 5 goluri, oferind şi 7 pase decisive.

Moruţan a marcat 6 goluri pentru Pisa

Olimpiu Moruţan a impresionat în acest sezon din Serie B şi a marcat 6 goluri şi a oferit 8 pase decisive în 35 de meciuri. A atras atenţia a mai multor cluburi chiar şi din Serie A. Chiar şi aşa, el va ajunge la Galatasaray.

Reclamă

„Moruţan s-ar putea întoarce la FCSB numai când Galatasaray doreşte. Nicio variantă (n.r dacă ar fi o variantă pentru FCSB).

(Reporter: Cei de la Pisa nu vor să-l mai cumpere?) Păi de la Pisa, daca n-au intrat în A, nu-l mai cumpără. Este prea scump!„, a declarat Giovanni Becali pentru AntenaSport.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
  • Olimpiu Moruţan a marcat 6 goluri pentru Pisa
  • Moruţan a fost dorit şi de Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și