Închide meniul
VIDEO

Palermo – Cosenza 0-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Pigliacelli, parade de senzaţie! Nedelcearu a fost titular la gazde în meciul din Serie B

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2023, 23:30

Reclamă
Palermo – Cosenza 0-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Pigliacelli, parade de senzaţie! Nedelcearu a fost titular la gazde în meciul din Serie B

Palermo - Cosenza, LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY

Ionuţ Nedelcearu, într-un meci pentru Palermo/ Profimedia

Palermo – Cosenza 0-0,  într-un meci care a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY. Echipa la care Nedelcearu şi Pigliacelli au fost titulari s-a încurcat, acasă, în ultimul meci din etapa a 32-a din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palermo avea nevoie de victorie pentru a rămâne aproape de Pisa, echipa aflată pe ultimul loc care asigură prezenţa la barajul pentru promovare. Chiar dacă era mare favorită, nu a reuşit să înscrie în poarta celor de la Cosenza. Mirko Pigliacelli, fostul portar al Universităţii Craiova, a salvat un punct cu două parade miraculoase. Ionuţ Nedelcearu a fost fără greşeală în defensivă.

Palermo – Cosenza 0-0

Min. 90+5: Final de meci! Palermo a remizat „alb” cu Cosenza!

Min. 90+4: Paradă de senzaţie a lui Pigliacelli. D’Urso a scăpat singur cu portarul lui Palermo, dar acesta a avut o intervenţie de zile mari!

Min. 90+2: Gol anulat pentru Cosenza! Marras a driblat un adversar, a centrat în careului şi Delic a trimis mingea în poartă. Era însă în poziţie de ofsaid, astfel că golul nu a fost validat.

Reclamă

Min. 85: O nouă ocazie importantă pentru Cosenza! Meroni putea să deschidă scorul, după un corner. A scăpat din marcaj şi a reluat cu capul. Balonul a trecut puţin pe lângă stâlpul porţii apărate de Pigliacelli.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în meciul Palermo – Cosenza.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 23: Ocazie uriaşă pentru Cosenza! Mirko Pigliacelli a intervenit superb după o lovitură de colţ. Paradă fabuloasă a fostului portar de la Universitatea Craiova!

Min. 1: A început meciul!

PALERMO: Pigliacelli – Marconi, Mateju, Nedelcearu – Verre, Segre, Gomes, Saric, Aurelio – Brunori, Soleri
Rezerve: Grotta, Massolo, Sala, Orihuela, Tutino, Masciangelo, Broh, Vido, Damiani, Buttaro, Valente, Lancini
Antrenor: Corini

COSENZA: Micai – Martino, Vaisanen, Meroni, Rispoli – Marras, Bresciani, Calo, Florenzi – Vinotto, Nasti
Rezerve: Marson Kornvig, D’Urso, Salihamidzic, Delic, Venturi, La Vardera, Cimino, Zilli, Arioli, Prestianni, Cortinovis
Antrenor: Viali

Ionuţ Nedelcearu este jucător de bază la Palermo. Fundaşul român în vârstă de 26 de ani a jucat, în acest sezon, în 29 de partide şi a avut evoluţii remarcabile. Titular de drept la Palermo este şi fostul portar al Universităţii Craiova, Marko Pigliacelli.

Cosenza trece printr cel mai bun moment al sezonului. A câştigat ultimele trei meciuri din Serie B cu acelaşi scor, 1-0. Le-a învins pe Spal, Frosinone şi Pisa. A părăsit astfel locurile retrogradabile şi a ajuns pe poziţia de baraj. Poate face un nou salt în clasament dacă produce surpriza şi cu Palermo.

În luna decembrie, în meciul tur, Cosenza a reuşit să se impună după un meci epic. A fost condusă pe tabelă, dar a reuşit să revină spectaculos şi să câştige cu 3-2. Nedelcearu a fost integralist!

Reclamă

Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin, în topul jucătorilor cu cele mai multe minute din Serie B

Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin sunt în topul jucătorilor cu cele mai multe minute jucate în Serie B, în acest sezon. Cei doi fundași centrali români au reprezentat piese de bază la Palermo, respectiv Genoa, două echipe care se luptă pentru promovarea în Serie A.

Cele mai tari meciuri din Serie B, campionatul încărcat de internaționali români, se văd pe AntenaPLAY! Totodată, meciurile sunt și în format live video, pe AS.ro.

Radu Drăgușin ocupă locul doi în topul jucătorilor cu cele mai multe minute bifate în Serie B. Fundașul central român de 21 de ani a evoluat în 30 de meciuri pentru Genoa în campionat, și mai exact, a înregistrat 2655 de minute petrecute pe teren.

De cealaltă parte, Ionuț Nedelcearu a reprezentat și el un titular indiscutabil în acest sezon, la Palermo. Internaționalul român este al treilea în topul jucătorilor cu cele mai multe minute bifate în Serie B, mai exact 2578.

Nedelcearu a evoluat în 29 de meciuri pentru echipa sa, în Serie B, și a reușit să contribuie cu pasă decisivă la trei goluri.

În topul jucătorilor cu cele mai multe minute bifate în Serie B, top postat pe pagina oficială a competiției, lider este brazilianul Eric Botteghin. Fundașul central a bifat 2700 de minute pentru echipa sa, Ascoli.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și