Închide meniul

Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin, în topul jucătorilor cu cele mai multe minute din Serie B! Genoa, Parma și Palermo vor juca exclusiv în AntenaPLAY, în această etapă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2023, 12:46

Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin, în topul jucătorilor cu cele mai multe minute din Serie B! Genoa, Parma și Palermo vor juca exclusiv în AntenaPLAY, în această etapă

Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin, în topul jucătorilor cu cele mai multe minute din Serie B

Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin/ Colaj Profimedia

Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin sunt în topul jucătorilor cu cele mai multe minute jucate în Serie B, în acest sezon. Cei doi fundași centrali români au reprezentat piese de bază la Palermo, respectiv Genoa, două echipe care se luptă pentru promovarea în Serie A. Genoa – Reggina (vineri, 21:30), precum și Parma – Palermo (sâmbătă, 15:00) vor fi exclusiv în AntenaPLAY!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai tari meciuri din Serie B, campionatul încărcat de internaționali români, se văd pe AntenaPLAY! Totodată, meciurile sunt și în format live video, pe AS.ro.

Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin, în topul jucătorilor cu cele mai multe minute din Serie B

Radu Drăgușin ocupă locul doi în topul jucătorilor cu cele mai multe minute bifate în Serie B. Fundașul central român de 21 de ani a evoluat în 30 de meciuri pentru Genoa în campionat, și mai exact, a înregistrat 2655 de minute petrecute pe teren.

De cealaltă parte, Ionuț Nedelcearu a reprezentat și el un titular indiscutabil în acest sezon, la Palermo. Internaționalul român este al treilea în topul jucătorilor cu cele mai multe minute bifate în Serie B, mai exact 2578.

Nedelcearu a evoluat în 29 de meciuri pentru echipa sa, în Serie B, și a reușit să contribuie cu pasă decisivă la trei goluri.

Reclamă

În topul jucătorilor cu cele mai multe minute bifate în Serie B, top postat pe pagina oficială a competiției, lider este brazilianul Eric Botteghin. Fundașul central a bifat 2700 de minute pentru echipa sa, Ascoli.

Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin au fost convocați și de Edi Iordănescu, pentru partidele cu Andorra și Belarus, care s-au desfășurat la finalul acestei luni. Fundașul de la Genoa a fost titular în ambele confruntări, în timp ce Nedelcearu a fost rezervă în meciul din Andorra, iar la meciul cu Belarus nu a făcut parte din lot din cauza faptului că a fost răcit.

Reclamă 4 / 0/3

Atât Radu Drăgușin, cât și Ionuț Nedelcearu, pot fi văzuți la treabă exclusiv pe AntenaPLAY. Genoa – Reggina, azi, de la 21:45, și Parma – Palermo, sâmbătă, de la 15:00, sunt cele două meciuri din acest week-end, care se văd pe AntenaPLAY.

Ionuţ Nedelcearu nu va evolua în Parma – Palermo

Eugenio Corini a susţinut conferinţa de presă de dinaintea duelului cu Parma. Antrenorul de la Palermo a declarat că Ionuţ Nedelcearu s-a întors în Italia miercuri, după partidele României din preliminariile EURO 2024.

Tehnicianul italian a declarat că nu se va putea baza pe serviciile fundaşului central român, deoarece s-a întors bolnav. De altfel, Nedelcearu nu a fost în lotul „tricolorilor” pentru partida cu Belarus, fiind lăsat pe dinafară de Edi Iordănescu din cauza faptului că era puternic răcit.

Nedelcearu s-a întors ieri din România, dar era foarte bolnav în această dimineață. Nu poate fi în lot”, a declarat Eugenio Corini, conform tuttomercatoweb.com.

De asemenea, Corini a subliniat faptul că Palermo are probleme în defensivă, înaintea meciului crucial cu Parma.

„Avem probleme în defensivă, a fost această febră care a afectat trei sau patru din jucătorii noștri. Cel puțin, Mirko (n.red. Pigliacelli) s-a recuperat.

Intenția mea era să mergem la Parma cu mai mulți jucători, dar echipa știe cum să reacționeze în momentele dificile. Vom juca împotriva unei echipe foarte valoroase”, a mai spus Eugenio Corini.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și