Închide meniul
VIDEO

Palermo – Modena 5-2! Revenire fantastică reușită de trupa lui Ionuț Nedelcearu! Palermo a câștigat un duel extrem de important în Serie B și a depășit-o pe Parma în clasament

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2023, 23:20

Palermo – Modena 5-2! Revenire fantastică reușită de trupa lui Ionuț Nedelcearu! Palermo a câștigat un duel extrem de important în Serie B și a depășit-o pe Parma în clasament

Ionuţ Nedelcearu, titular în Palermo - Modena 5-2

Profimedia

  • Palermo – Modena 5-2
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY

Palermo – Modena 5-2, meciul din etapa a 30-a din Serie B, a fost LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY, şi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Nedelcearu a fost titular într-un ultim meci tare înainte de a ajunge la naţionala României. Fundaşul central de 26 de ani este pe lista preliminară a lui Edi Iordănescu. Deși a avut o evoluție nesigură în prima repriză, greșind la primul golul încasat de echipa sa, Nedelcearu s-a revanșat în partea a doua a meciului, și a oferit siguranță apărării gazdelor, în duelul cu Modena.

Palermo – Modena 5-2, a fost LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY

Vezi mai jos toate golurile marcate în Palermo – Modena 5-2, meci transmis EXCLUSIV în AntenaPLAY

Reclamă

Final! Palermo – Modena 5-2! Victorie extrem de importantă pentru trupa lui Ionuț Nedelcearu! Grație succesului din această rundă, Palermo a urcat pe locul 8, peste Parma.

Min. 87: Ionuț Nedelcearu a fost schimbat. Internaționalul român a fost înlocuit de Buttaro.

Reclamă

Min. 86: Ocazie Palermo! Segre a încercat să marcheze din foarfecă, însă execuția sa s-a scurs pe lângă poarta celor de la Modena.

Min. 78: GOL Palermo! Vido a marcat din penalty, după ce tot el a scos lovitura de la punctul cu var, după ce a fost faultat în careu! Gazdele se desprind pe tabelă!

Min. 59: GOL Palermo! Aurelio a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea excelentă a lui Tutino!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 56: GOL Palermo! Verre a profitat de neînțelegerea din apărarea celor de la Modena, și a înscris pentru 3-2!

Min. 54: Gol anulat pentru Modena! Reușita oaspeților a fost anulată de centralul Mineli, pe motiv de ofsaid.

Min. 47: Gol Palermo! Soleri a reușit să marcheze cu o lovitură de cap, din centrarea lui Valente!

Min. 46: Începe repriza secundă!

Pauză! Palermo – Modena 1-2! „Dubla” lui Strizzo face diferența, după primele 45 de minute din confruntarea de Serie B!

Min. 35: Ocazie Modena! Oukhadda a centrat în careu, însă Strizzolo nu a ajuns la balon.

Min. 30: Gol Modena! Strizzolo a reușit „dubla”! Atacantul a marcat cu o lovitură de cap perfectă, la care Ionuț Nedelcearu nu a putut interveni.

Reclamă

Min. 25: GOL Palermo! Tutino a reușit să egaleze, cu o execuție din afara careului! Șutul atacantului a fost ușor deviat de apărarea celor de la Modena.

Min. 13: Gafă comisă de Ionuț Nedelcearu! Internaționalul român a fost nesigur în apropierea porții sale, și a pierdut balonul, trimițându-l către un adversar! În cele din urmă, coechipierii fundașului român și-au salvat echipa.

Min. 12: Ocazie Palermo! Soleri a șutat puțin pe lângă poarta lui Modena, de la marginea careului!

Min. 4: GOOOL Modena! Strizzolo a deschis scorul după ce a trecut uşor de Nedelcearu şi l-a învins pe Pigliacelli cu o scăriţă!

Min. 1: A început partida.

Palermo – Modena, echipele de start:

Palermo: Pigliacelli – Mateju, Nedelcearu, Graves – Valente, Saric, Gomes, Verre, Aurelio – Soleri, Tutino.

Modena: Gagno – Oukhadda, Silvestri, Pergreffi, Ponsi – Magnino, Gerli, Armellino – Tremolada, Falcinelli – Strizzolo.

Gruparea de pe Stadio Renzo Barbera a remizat în ultimele cinci meciuri din campionat şi a părăsit zona play-off-ului. Este prima sub linie şi are numai un punct avans faţă Modena. Cele trei puncte puse în joc pot conta decisiv!

Nedelcearu este fundaşul care a jucat în cele mai multe partide stadionale pentru Palermo. Este anunţat titular şi acum, alături de fostul portar al Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli.

Echipele probabile:

Palermo (3-5-2): Pigliacelli – Mateju, Nedelcearu, Graves – Valente, Saric, Gomes, Verre, Aurelio – Soleri, Tutino
Antrenor: Eugenio Corini

Modena (4-3-2-1): Gagno – Oukhadda, Silvestri, Pergreffi, Ponsi – Magnino, Gerli, Duca – Tremolada, Falcinelli – Strizzolo

Modena tocmai a reuşit surpriza şi a învins-o pe Pisa. Strizzolo a dat lovitura încă din minutul 8 în meciul în care Marius Marin şi Olimpiu Moruţan au fost titulari. A pus astfel capăt unei serii de trei înfrângeri şi a reintrat în calculele pentru play-off.

În meciul tur, Palermo a reuşit să câştige cu 2-0 la Modena. Brunori şi Valente au marcat până la pauză. Nedelcearu şi Pigliacelli au fost integralişti.

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova!

Ionuţ Nedelcearu este pe lista lui Edi Iordănescu pentru „dubla” cu Andorra şi Belarus. Vlad Chiricheş va rata, din cauza unei accidentări, convocarea.

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Valentin Cojocaru (Leuven | Belgia, 0/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Vlad Chiricheș (Cremonese | Italia, 75/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Virgil Ghiță (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru Pașcanu (Ponferradina, 0/0);

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Adrian Păun (Beer Sheva | Israel, 1/0), Alexi Pitu (Bordeaux | Franța, 0/0), Dorin Rotariu (Atromitos | Grecia, 10/1), Alexandru Dobre (Famalicao | Portugalia, 0/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 10/1), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Valentin Gheorghe (Umraniyespor | Turcia, 0/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Drăguș (Genoa | Italia, 5/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
George Puşcaş, primul gol după patru meciuri
AntenaPLAY • 10 mart., 18:10
Românii, la putere în Serie B! George Puşcaş, primul gol după patru meciuri la Bari! Nedelcearu a marcat şi el pentru Palermo
Brescia - Palermo 4-2, în AntenaPLAY. Borrelli, gol cu călcâiul. Repriză de coşmar pentru Mirko Pigliacelli
AntenaPLAY • 2 mart., 17:50
Brescia – Palermo 4-2, în AntenaPLAY. Borrelli, gol cu călcâiul. Repriză de coşmar pentru Mirko Pigliacelli
Mirko Pigliacelli, repriză de coşmar în Brescia - Palermo
AntenaPLAY • 2 mart., 16:17
Mirko Pigliacelli, repriză de coşmar la Palermo! Fostul portar al Universităţii Craiova a primit 4 goluri în 45 de minute
Italienii s-au convins de George Puşcaş, după trei meciuri la Bari
AntenaPLAY • 3 feb., 11:25
Italienii s-au convins de George Puşcaş, după trei meciuri la Bari: „Anonim!” Laude pentru Ionuţ Nedelcearu
Palermo - Bari 3-0
AntenaPLAY • 2 feb., 23:25
Palermo – Bari 3-0 a fost în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu a câștigat lupta cu Malcom Edjouma și George Pușcaș