Închide meniul
VIDEO

Palermo – Spezia 2-2. Dramatism total! Echipa lui Nedelcearu a egalat în minutul 14 de prelungiri. Meciul a fost în AntenaPLAY

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 octombrie 2023, 23:40

Palermo – Spezia 2-2. Dramatism total! Echipa lui Nedelcearu a egalat în minutul 14 de prelungiri. Meciul a fost în AntenaPLAY

Palermo - Spezia 2-2. Dramatism total! Echipa lui Nedelcearu a egalat în minutul 14 de prelungiri

Profimedia

Palermo – Spezia 2-2 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu a privit de pe banca de rezerve finalul dramatic de meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spezia a condus cu 2-0, dar Palermo a revenit fabulos. Golul egalării l-a marcat în al 14-lea minut de prelungiri. Stulac a reuşit o execuţie fabuloasă din lovitură liberă. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

VIDEO Palermo – Spezia 2-2. VEZI toate golurile

Min. 90+5: FINAL DE MECI! Palermo a scos un punct în ultima clipă.

Min. 90+14: GOOOL Palermo! Stulac a executat fantastic lovitura liberă şi a egalat în minutul 13 de prelungiri.

Min. 90+10: Bertola a fost eliminat după ce a primit al doilea galben pentru fault din postură de ultim apărător. Arbitrul a acordat lovitură liberă de la marginea careului după ce, iniţial, a acordat penalty.

Reclamă

Min. 73: GOOOL Palermo! Mancuso a împins balonul în poartă din câţiva metri.

Min. 70: GOOL Spezia! Esposito a marcat la capătul unei faze colective de senzaţie.

Min. 31: GOOOL Spezia! Arkadiusz Reca a marcat cu un şut fabulos de la marginea careului. Mingea trimisă s-a dus la colţul lung al porţii apărate de Pigliacelli.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Palermo – Spezia, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Echipele de start

PALERMO (4-3-3): Pigliacelli – Mateju, Lucioni, Ceccaroni, Lund – Henderson, Gomes, Segre – Insigne, Brunori, Di Francesco.

Rezerve: Desplanches, Kanuric, Graves, Stulac, Mancuso, Marconi, Nedelcearu, Vasic, Soleri, Valente, Aurelio.

SPEZIA (3-4-1-2): Dragowski – Amian, Bertola, Nikolaou – Elia, Esposito S., Cassata, Reca – Zurkowski –  Moro, Antonucci.

Rezerve:  Zoet, Joao Moutinho, Serpe, Esposito, Cipot, Pietra, Krollis, Corradini, Bandinelli, Gelashvili, Kouda, Verde.

Ştirea iniţială. 

PALERMO (4-3-3) : Pigliacelli; Mateju, Nedelcearu, Ceccaroni, Aurelio; Henderson, Stulac, Gomes; Insigne, Brunori, Di Francesco.

Reclamă

SPEZIA (3-4-1-2) : Zoet; Amian, Nikolau, Bertola; Elia, Esposito S., Bandinelli, Reca; Kouda; Esposito P., Antonucci.

Înainte de partida din această seară, gazdele vin după victoria din deplasarea de la Modena, cu scorul de 2-0. De cealaltă parte, adversarii celor de la Palermo au înregistarat un rezultat de egalitate, în meciul cu Pisa, scor 0-0, înainte de pauza provocată de meciurile echipelor naționale.

În momentul de față, echipa lui Ionuț Nedelcearu se află pe locul al 3-lea în Serie B, cu 19 puncte, cu două meciuri în minus față de ocupanta locului al 2-lea, Catanzaro, care are 21 de puncte, dar și față de liderul Parma, care are 23 de puncte.

Cei de la Spezia se află, înaintea acestui duel, pe locul 18 în calasament, cu 6 puncte obținute. De notat este faptul că poziția ocupată de adversarii celor de la Palermo duce la retrogradarea directă în Serie C.

Ultimul duel dintre cele două formații a avut loc în anul 2019. Atunci, partida care s-a jucat pe terenul celor de la Palermo s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Antrenorul lui Bari, verdict despre Malcom Edjouma

Antrenorul lui Bari a oferit un verdict în privinţa lui Malcom Edjouma. Istalat recent pe banca italienilor, Pasquale Marino a vorbit despre situaţia fostului mijlocaş de la FCSB, mărturisind că acesta are nevoie să se adapteze.

Bari şi-a schimbat antrenorul în pauza comeptiţională cauzată de meciurile echipelor naţionale. Michele Mignani a fost demis, iar în locul său a fost numit Pasquale Marino. Noul tehnicianul al lui Bari a fost întrebat şi despre situaţia lui Malcom Edjouma, cel care a bifat un singur meci ca titular la echipă, de la transferul de la FCSB, din startul sezonului.

Marino l-a contrazis pe fostul tehnician de la Bari, care spusese că Malcom Edjouma poate fi folosit şi în linia de atac. Noul antrenor de la Bari consideră că francezul poate da randament doar pe poziţia de mijlocaş.

„Îl văd mijlocaș în sistemul nostru de joc, nu mai sunt îndoieli în acest sens. Este un fotbalist care a jucat într-un alt campionat și trebuie să se adapteze”, a declarat Marino, antrenorul lui Bari, conform tuttobari.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și