Închide meniul
VIDEO

Parma – Venezia 2-1, în AntenaPLAY. Valentin Mihăilă a marcat! Victorie fantastică a „Cruciaţilor”, cu un gol din minutul 90+10!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 februarie 2024, 17:00

Parma – Venezia 2-1, în AntenaPLAY. Valentin Mihăilă a marcat! Victorie fantastică a „Cruciaţilor, cu un gol din minutul 90+10!

Parma - Venezia 2-1, în AntenaPLAY. Valentin Mihăilă a marcat!

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia Images

Parma – Venezia 2-1, duelul din etapa a 23-a din Serie B, a fost live video, în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă au început partida ca titulari, iar Mihăilă a deschis scorul în minutul 21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma este lider în Serie B, având 48 de puncte, după 23 de runde disputate. De cealaltă parte, Venezia este pe locul trei, la egalitate cu Cremonese, ambele cu câte 41 de puncte.

Parma – Venezia 2-1 LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Min. 90+11: Final de meci! Victorie fantastică a „Cruciaţilor”, care se distanţează în fruntea clasamentului!

Min. 90+10: Parma – Venezia 2-1! Camara a marcat cu o execuţie de senzaţie

Min. 41: Ocazie Parma! Valentin Mihăilă a ratat o şansă uriaşă! Dennis Man a pătruns în careu şi a centrat, balonul a ajuns la Mihăilă, însă acesta a trimis în portarul celor de la Venezia.

Reclamă

Min. 26: Parma – Venezia 1-1! Pohjanpalo a reuşit să egaleze, la doar cinci minute distanţă, după ce Mihăilă a marcat.

Min. 21: Parma – Venezia 1-0! Valentin Mihăilă a deschis scorul, cu un şut superb, de la marginea careului, din pasa lui Hernani.

Min. 1: A început partida!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Parma: Chichizola, Benedzcyak, Bernabe, Bonny, Circati, Coulibaly, Di Chiara, Hernani, Man, Mihăilă, Osorio.

Venezia: Joronen, Altare, Busio, Candela, Ellertasson, Gytkjaer, Pierini, Pohjanpalo, Sverko, Svoboda, Tessmann.

Parma a fost învinsă clar în ultima etapă. Modena i-a învins pe „cruciaţi” cu scorul de 3-0, într-un meci în care Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost titulari.

Dennis Man traversează o formă de vis, în acest sezon. Internaţionalul român este golgheter la Parma, având 11 goluri marcate, în cele 21 de meciuri jucate, în toate competiţiile. De asemenea, mijlocaşul de 25 de ani a mai oferit şi şase pase decisive.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă are două goluri marcate la Parma, şi tot atâtea assist-uri, în cele 20 de meciuri jucate.

În partida tur dintre cele două echipe, Venezia a învins-o pe Parma cu scorul de 3-2, Dennis Man fiind titular în duelul respectiv.

Reclamă

Dennis Man și Valentin Mihăilă, analizați de jurnaliștii de la Marca

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost analizați de jurnaliștii de la Marca. Fostul jucător de la FCSB a impresionat pe toată lumea de la startul acestui sezon competițional, iar jurnaliștii spanioli sunt cu ochii pe noua senzație de la Parma. De asemenea, aceștia au vorbit și despre Mihăilă care, chiar dacă nu are cifrele lui Man, este, în opinia spaniolilor, un jucător „cel puțin interesant”.

Jurnaliștii de la marca.com i-au dedicat lui Dennis Man un material, în care au vorbit despre sezonul excelent pe care acesta îl are în tricoul „cruciaților”. „Bijuteria românească străluceşte în sfârşit!”, au titrat spaniolii, care au remarcat apoi faptul că fostul jucător de la FCSB are parte de cea mai bună stagiune de la transferul său în Italia.

”Man a avut dificultăţi să se arate în Serie A. Şederea în Italia nu a fost un drum lin. A venit cu multe aşteptări, în schimbul multor bani. I-a fost greu să se adapteze, să-şi atingă potenţialul maxim.

Dar acum, e o forţă de temut. În ultima etapă, împotriva lui Sampdoria lui Pirlo, a oferit ultimul său spectacol: gol şi pasă de gol.

Man pare să devină jucătorul lor emblematic. Este un jucător de bandă dreaptă, transformat în atacant total. Joacă în margine, dar se deplasează pe tot terenul, în ofensivă. Serie B este un campionat uşor pentru el în acest sezon.

Despre asta nu există îndoială. Are potenţial de mai mult”, a fost analiza jurnaliștilor spanioli.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și