Închide meniul

Pisa – Parma 1-2 şi Reggiana – Palermo 1-3 au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Serie B

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 august 2023, 23:25

Pisa – Parma 1-2 şi Reggiana – Palermo 1-3 au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Serie B

Valentin Mihăilă e gata de show în Pisa - Parma, care fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Profimedia

Pisa – Parma 1-2 şi Reggiana – Palermo 1-3 au fost în format LIVE VIDEO. Meciurile s-au văzut exclusiv în AntenaPLAY. Românii au oferit o seară magică în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o seară plină de emoţii pentru românii din Serie B, exclusiv în AntenaPLAY. Echipele lui Marius Marin, Dennis Man, Valentin Mihăilă şi Ionuţ Nedelcearu au făcut un show de zile mari în Serie B.

Pisa – Parma 1-2 şi Reggiana – Palermo 1-3

Min 90+6: Pisa – Parma 1-2: Final de meci

Min 90+7: Reggiana – Palermo 1-3: Final de meci

Min 90+5: Reggiana – Palermo 1-3. Soleri a pus capăt emoțiilor, în prelungirile partidei

Reclamă

Min. 90+4: Pisa – Parma 1-2! Colak a marcat şi Parma e aproape de o victorie fantastică, obţinută în prelungirile partidei!

Min. 85: Pisa – Parma 1-1! Valoti a transformat penalty-ul şi a egalat

Min. 83: Penalty pentru Pisa!

Reclamă 4 / 0/3

Min 71: Reggiana – Palermo 1-2. Oaspeții sunt din nou la conducere! A marcat Segre, cu o lovitură de cap, după ce a primit o centrare excelentă în careu.

Min. 71: Marius Marin iese şi el de pe teren! A fost înlocuit cu Tramoni

Min 65: Reggiana – Palermo 1-1! Gazdele au restabilit egalitatea. A marcat Lanini, cu un şut din careul mic.

Min. 56: Roşu şi la Parma! Coulibaly a fost eliminat

Min. 46: Schimbare la Parma! Valentin Mihăilă a ieşit de pe teren, fiind înlocuit cu Tjas Begic

S-au reluat partidele!

Pauză!

Reclamă

Min. 28: Roşu pentru Leverbe de la Pisa! Arbitrul acordase cartonaş galben, dar a întors decizia şi l-a eliminat pe Leverbe după ce a fost atenţionat din camera VAR

Min. 14: Pisa – Parma 0-1! Bonny a marcat pentru Parma după o fază superbă! Sohm a driblat trei adversari şi i-a pasat decisiv atacantului Parmei.

Min. 7: Reggiana – Palermo 0-1! Gol validat cu VAR al lui Palermo! Reușita a fost semnată de Lucioni.

Min. 5: Bară pentru Parma! Estevez a reluat cu capul în stâlpul din stânga al portarului Nicolas, care era bătut

Min. 1: Au început partidele!

Echipele de start la Pisa – Parma:

Pisa: Nicolas – Barbieri, Canestrelli, Leverbe, Beruatto – Marin, Veloso, Valoti, D’Alessandro – Arena, Mlakar

Parma: Chichizola – Coulibaly, Zagaritis, Del Prato, Circati – Estevez, Bernabe, Mihăilă, Sohm – Bonny, Partipilo

Echipele de start la Reggiana – Palermo:

Reggiana: Bardi – Libutti, Rozzio, Marcandalli, Pieragnolo – Girma, Kabashi, Bianco – Portanova, Vergara – Pettinari

Palermo: Pigliacelli – Mateju, Lucioni, Ceccaroni, Lund – Segre, Gomes, Vasic – Insigne, Brunori, Di Mariano

Pisa – Parma se anunţă un meci încins. Echipa lui Marius Marin vine după victoria din deplasarea de la Sampdoria, scor 2-0. Şi Parma are un start de sezon bun. Echipa lui Man şi Mihăilă are maximum de puncte după primele două etape.

Reggiana şi Palermo anunţă o luptă dură pentru prima victorie din acest sezon din Serie B. Cele două formaţii au un singur punct până acum. În etapa trecută, Reggiana a pierdut în deplasarea de la Cittadella. Palermo, echipă la care joacă Ionuţ Nedelcearu, nu a jucat în a doua etapa şi a rămas cu punctul obţinut în prima etapă, în deplasarea de la Bari.

Briajan Gjyla a scris istorie în Serie B!

Briajan Gjyla a scris istorie în Serie B! Tânărul de 16 ani cu origini în Albania şi-a făcut debutul în al doilea eşalon fotbalistic din Italia, devenind primul fotbalist născut în anul 2007 care evoluează în Serie B, campionat care poate fi urmărit exclusiv în AntenaPLAY.

Jucătorul celor de la FeralpiSalo a fost introdus în minutul 85 al partidei de la Parma, pierdută de nou-promovată, scor 0-2.

Vis devenit realitate pentru Briajan Gjyla în meciul Parma – FeralpiSalo. Juniorul a fost introdus pe teren de Stefano Vecchi în minutul 85 al partidei. El a devenit primul jucător născut în 2007 care joacă în al doilea eşalon fotbalistic din fotbalul italian.

La 16 ani, 3 luni şi 25 de zile, nimeni nu s-a aşteptat ca Gjyla să întoarcă rezultatul, fiind introdus la 2-0 pentru adversari. Cu toate acestea, introducerea sa pe teren a fost dovada că l-a impresionat pe Stefano Vecchi, un antrenor care ştie foarte bine ce înseamnă promovarea tinerilor, după ce a pregătit ani de zile Inter Primavera.

Chiar dacă echipa sa a pierdut, Gjyla a prins aproape 15 minute de joc, cu tot cu minutele de prelungire. El a căutat mereu mingea şi a arătat că are personalitate, în ciuda vârstei sale. Sezonul trecut, el a marcat 20 de goluri pentru echipa de U17 a celor de la FeralpiSalo, iar acest lucru l-a convins pe Vecchi să îi ofere şansa vara aceasta să se antreneze şi să îşi facă debutul la prima echipă. El se află la FeralpiSalo încă de la 11 ani, după ce a fost refuzat de Brescia.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și