Închide meniul
Video

Sărbătoare la Bari, după calificarea în finala play-off-ului de promovare în Serie A. Record la meciul care a fost în AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iunie 2023, 10:36

Sărbătoare la Bari, după calificarea în finala play-off-ului de promovare în Serie A

Jucătorii de la Bari au făcut show în faţa fanilor / Profimediaimages

Este sărbătoare la Bari, după calificarea în finala play-off-ului de promovare în Serie A. Jucătorii lui Michele Mignani au învins-o pe Sudtirol, scor 1-0, şi sunt aproape de a reveni pe prima scenă a fotbalului din Italia. Meciul spectaculos a putut fi urmărit LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o audienţă record în returul semifinalelor play-off-ului din Serie B. În tribunele arenei San Nicola au fost 51.261 de spectatori. Niciodată, la un meci al lui Bari, nu au mai fost atât de mulţi fani la stadion. Precedentul record era de 48.877 de suporteri. A fost al 11-lea cel mai urmărit meci din cele 91 de sezoane din Serie B. Din 2007, de la un meci Napoli – Lecce, nu au mai fost atât de mulţi oameni în tribunele unei partide din liga secundă a Italiei.

Sărbătoare la Bari, după calificarea în finala play-off-ului de promovare în Serie A

Felicitările mele pentru băieți, au câștigat un meci epic, jucat o repriză în inferioritate numerică. Nu s-ar fi întâmplat niciodată asta fără impulsul acestor fani minunați, care vor rămâne în inima mea.

Acest job este minunat pentru că te face să trăiești zile ca acestea și să trăiești astfel de emoții. Băieții care își dau sufletul pentru un obiectiv, într-un context unic.

Pentru mine este o onoare să fiu aici, voi purta mereu, în inima mea, fiecare zi petrecută la Bari. Pentru satisfacțiile sportive și recunoașterea oamenilor, vreau să mă bucur de această seară„, a declarat Michele Mignan, potrivit bariviva.it.

Reclamă

Leonardo Benedetti era şi el în extaz după calificarea lui Bari. Mijlocaşul de 22 de ani a marcat golul victoriei la două minute după ce a intrat pe teren.

Emoția este de nedescris, încă mi se face pielea de găină gândindu-mă la asta. A fost cel mai bun moment al carierei mele. Ne bucurăm de acest moeci, iar de mâine ne vom concentra pentru finală„, a spus eroul lui Bari.

Gazdele s-au calificat în finala play-off-ului de promovare în Serie A. Deşi scorul la general, după cele două meciuri, a fost de 1-1, Bari a avut câştig de cauză pentru că a încheiat sezonul de Serie B pe un loc mai bun decât Sudtirol.

Reclamă 4 / 0/3

Bari se va duela în finala play-off-ului de promovare cu învingătoarea partidei dintre Parma şi Cagliari, meci care va fi sâmbătă, de la ora 21:30, de asemenea exclusiv în AntenaPLAY.

Fabio Pecchia a ţinut un discurs motivaţional înainte de Parma – Cagliari

Dennis Man şi Valentin Mihăilă îşi pot ajuta echipa să promoveze în Serie A. Partida tur dintre Parma şi Cagliari s-a încheiat cu victoria echipei lui Claudio Ranieri, scor 3-2, asta după ce Parma a condus cu 2-0.

În urmă cu 12 luni am spus că trebuie să fim împreună până la capăt. Poate că am ajuns în acel punct în care această propoziţie a prins contur, în toate sensurile. Pe lângă toate întrebările, mesajul trebuie să fie clar: meciul este mâine, cu un obiectiv care este clar pentru toată lumea, ca o mare familie. Nu vorbesc numai despre echipă, ci despre tot oraşul, despre un stadion plin, care nu se va afla acolo pentru alte motive, pentru că avem nevoie să fim împinşi de la spate.

Aşa cum am făcut-o mereu, le-am spus băieţilor după meci şi în toate aceste zile: primul 11, cele 5 schimbări, cei care vor fi pe margine… avem nevoie de toată lumea. Avem nevoie de o atmosferă extraordinară, o atmosferă în care să mergem şi să jucăm un meci care ne poate asigura un loc în istoria clubului.

Când vorbesc de toată lumea, acum 12 luni când am vorbit la prezentarea de la Tadini nu vorbeam doar despre antrenor, echipă, preşedinte şi manager, ci de tot oraşul. Tardini va fi plin şi asta este o satisfacţie uriaşă. Sunt absolut convins că echipa mea va avea o prestaţie grozavă. Dacă ei vor fi mai buni decât noi, atunci îl voi felicita pe Ranieri”, a spus Fabio Pecchia, înaintea returului cu Cagliari, potrivit parmacalcio1913.com.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și