Închide meniul

Serie B e exclusiv în AntenaPLAY. Programul complet al meciurilor transmise în aprilie

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2023, 17:22

Reclamă
Serie B e exclusiv în AntenaPLAY. Programul complet al meciurilor transmise în aprilie

Serie B e exclusiv în AntenaPLAY

Radu Drăguşin şi George Puşcaş, într-un meci din Serie B / Profimediaimages

Serie B e exclusiv în AntenaPLAY, iar mai jos poți vedea programul complet al meciurilor transmise în luna aprilie, în care vom avea parte de trei etape, 32, 33 și 34.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În fiecare rundă, vom avea cel puțin un meci al românilor, dar și dueluri decisive pentru stabilirea echipelor care vor promova direct, dar și a celor care vor participa în play-off-ului de promovare.

Serie B e exclusiv în AntenaPLAY. Programul meciurilor

Etapa 32:

Etapa 33:

Etapa 34:

Reclamă

Juventus îl regretă deja pe Radu Drăgușin

Juventus îl regretă deja pe Radu Drăgușin, jucător pe care l-a vândut la Genoa, pentru 5.5 milioane de euro. Jucătorul de 21 de ani a devenit om de bază la Genoa, echipa de Serie B care joacă exclusiv în AntenaPLAY.

Mai mult, Drăgușin a profitat de problemele lui Vlad Chiricheș și are șanse mari să devină titular incontestabil și în naționala lui Edi Iordănescu. ”E considerat unul dintre cei mai promițători fundași din lume”, scriu italienii.

Există un regret la Juventus în ceea ce privește un fundaș tânăr, care a explodat la Primavera, dar pe care clubul a decis, totuși, să nu parieze. Iar acum se pare că e prea târziu pentru asta. Talentul despre care vorbim este Radu Drăgușin. Dinamic și foarte combatant, Juventus l-a luat de foarte tânăr din țara sa natală, România.

Reclamă 4 / 0/3

Vânzarea lui Drăgușin este, însă, un mic regret. Fundașul își arată valoarea la Genoa, unde are 31 de meciuri în Serie B și 3 goluri marcate. Românul a devenit foarte important și astăzi este considerat unul dintre cei mai promițători fundași din lume”, au scris cei de la seriebnews.com. despre Drăgușin.

Radu Drăguşin este cotat la 5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, sumă care a crescut considerabil de la startul sezonului, ţinând cont de evoluţiile solide ale românului. În decembrie 2022, fundaşul central valora 3,5 milioane de euro, şi în doar câteva luni, cota sa de piaţă a explodat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și