Închide meniul

Serie B revine în AntenaPLAY cu Bari – Palermo şi Venezia – Como (20 august, 21:30). Programul etapei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 august 2023, 20:15 / Actualizat: 10 noiembrie 2023, 17:56

Reclamă
Serie B revine în AntenaPLAY cu Bari – Palermo şi Venezia – Como (20 august, 21:30). Programul etapei

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt gata de show

Profimedia

Serie B revine în AntenaPLAY. Primele două meciuri ale sezonului care vor fi transmise exclusiv în AntenaPLAY vor fi Bari – Palermo şi Venezia – Como (20 august, 21:30).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din 19 august, începe o nouă luptă teribilă în Serie B pentru promovarea în Serie A. Primul meci al sezonului, care va fi exclusiv în AntenaPLAY, va fi cel disputat de Bari cu Palermo. Noua echipă a lui Malcom Edjouma speră la promovarea în Serie A. De cealaltă parte, şi Palermo, echipa lui Ionuţ Nedelcearu, este una dintre favoritele la promovare.

Serie B revine în AntenaPLAY cu Bari – Palermo şi Venezia – Como (20 august, 21:30)

Show-ul din prima etapă din Serie B se încheie cu meciul dintre Venezia şi Bari. În cadrul primei etape din Serie B, românii de la Parma, Dennis Man și Valentin Mihăilă au o misiune ușoară, cel puțin pe hârtie.

Echipa lor va întâlni, pe teren propriu, nou promovata Feralpisalo, echipă cu lotul cotat la 5,85 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Ca și o comparație, Parma are lotul cotat la 57,78 milioane de euro, iar cotele adunate ale celor doi români valorează mai mult decât lotul formației nou promovate, adică 5,9 milioane de euro.

Interesant este că în lotul celor de la Feralpisalo se află și un fotbalist român, născut în Italia. Este vorba despre Denis Hergheligiu, care a fost crescut în academia celor de la Atalanta. Acesta se află din 2019 în lotul echipei nou promovate și a contribuit la succesul echipei din sezonul trecut, din Serie C.

Reclamă

Pisa, cealaltă echipă cu doi români legitimați în lot, va juca în prima etapă împotriva celor de la Lecco, o altă echipă nou promovată. Și formația la care joacă Marius Marin și Adrian Rus este favorită în această confruntare.

Programul complet al primei etape din Serie B

Vineri 18 august

Sâmbătă 19 august

Reclamă 4 / 0/3
  • Cosenza – Ascoli (21:30)
  • Cremonese – Catanzaro (21:30)
  • Ternana – Sampdoria (21:30)

Duminică 20 august

  • Sudtirol – Spezia (19:00)
  • Parma – Feralpisalo (21:30)
  • Cittadella – Reggiana (21:30)
  • Venezia – Como (21:30)

Pisa – Lecco a fost amânat

Serie B va avea trei campioni mondiali sezonul viitor! Nesta, Pirlo şi Inzaghi vor putea fi văzuţi exclusiv în AntenaPLAY

Alessandro Nesta este noul antrenor al celor de la Reggiana, după despărţirea de Aimo Diana, de la finalul sezonului trecut. Nesta s-a lăsat de fotbal în 2014, iar de atunci a pregătit trei echipe: Miami FC, Perugia şi Frosinone.

Andrea Pirlo este un alt fost campion mondial care va antrena sezonul viitor în Serie B. Pirlo a semnat cu Sampdoria un contract valabil până pe 30 iunie 2025 şi are ca obiectiv readucerea echipei în Serie A. Sezonul trecut, Sampdoria a fost ultima echipă din prima ligă italiană.

Pirlo revine pe banca tehnică după ce a antrenat ultima oară în Turcia, la Karagumruk. El a debutat ca antrenor la Juventus, echipă cu care a câştigat Cupa Italiei şi Supercupa Italiei.

Filippo Inzaghi este în continuare antrenorul celor de la Reggina, echipă cu care mai are contract până în iunie 2025, chiar dacă în Italia s-a vorbit în ultima vreme de o posibilă despărţire de acesta, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul.

Reperele impresionante pentru Serie B

  • 2.4 e media de goluri marcate pe meci, în ultimii 3 ani
  • 4 milioane de fani au fost prezenți la partidele sezonului trecut
  • 4 e numărul de trofee europene câștigate de Parma
  • 6 români joacă în Serie B
  • 445 de milioane de euro e suma totală la care sunt cotați jucătorii din Serie B

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și