Închide meniul

Valentin Mihăilă a ratat un penalty în prelungirile partidei Parma – Cagliari 2-1!

Cosmin Olteanu Publicat: 22 aprilie 2023, 17:21

Reclamă
Valentin Mihăilă a ratat un penalty în prelungirile partidei Parma – Cagliari 2-1!

Valentin Mihăilă a ratat un penalty în prelungirile partidei Parma - Cagliari 2-1

Valentin Mihăilă, în Parma – Cagliari / Profimedia

Valentin Mihăilă a ratat un penalty în prelungirile partidei Parma – Cagliari 2-1, partidă din etapa 34 din Serie B. În acest moment, Parma ocupă locul 5 în eșalonul secund din Italia, cu 51 de puncte obținute după 34 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ratarea lui Valentin Mihăilă nu a afectat-o pe Parma, „cruciații” reușind să se impună cu scorul de 2-1.

Valentin Mihăilă a ratat un penalty în prelungirile partidei Parma – Cagliari 2-1

În prelungirile reprizei a doua, Valentin Mihăilă a fost faultat în careul advers, iar arbitrul de centru a dictat lovitură de pedeapsă pentru Parma. Internaționalul român a fost desemnat să execute penalty-ul, însă șutul acestuia nu a fost unul reușit, iar portarul Boris Radunovic a parat mingea.

Valentin Mihăilă a dat două goluri și trei pase decisive pentru Parma, în actualul sezon de Serie B.

Fotbalistul, în vârstă de 23 de ani, a fost transferat de Parma, în octombrie 2020, de la Universitatea Craiova, pentru 9,10 milioane de euro. Acesta mai are contract până în vara lui 2025 cu formația italiană.

Reclamă

Dennis Man, gol în Parma – Cagliari

Golul victoriei, pentru Parma, a fost marcat de Dennis Man. Internaționalul român a fost trimis pe teren în minutul 72, în locul lui Balogh.

Pentru Dennis Man a fost golul cu numărul 5 pentru Parma în acest sezon. Man a reuşit să marcheze după o execuţie fază fabuloasă. Internaţionalul român a trecut de 3 adversari şi a marcat cu un şut sub bară. Man este cotat la 4 milioane de euro.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, analizaţi în Italia

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost analizaţi în presa din Italia. Cei doi români sunt consideraţi esenţiali pentru Parma în lupta pentru promovare.

Reclamă 4 / 0/3

I-aș caracteriza pe Dennis Man și Valentin Mihailă drept două regrete din acest sezon. Dacă ne uităm la clasamentul Parmei, ne-am da seama că ar fi fost foarte utili. Cei doi internaţionali români reprezintă un lux, dar au eşuat din diferite motive: probleme fizice la Mihailă şi lipsă de continuitate a lui Dennis Man.
În realitate, sunt jucători care, atunci când sunt bine și sunt în formă, pot destabiliza absolut orice adversar.

Este fundamental să fie aduşi amândoi la cea mai bună formă, în vederea meciurilor din play-off. Pe de altă parte, amândoi se descurcă foarte bine la executarea loviturilor libere, în special Mihailă… acesta este un alt aspect care poate rezolva meciurile„, a declarat Raffaele Pappadà pentru parmalive.com.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY!

Cele mai tari meciuri din fiecare etapă pot fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde joacă nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și