Închide meniul

Valentin Mihăilă se pregăteşte de playoff-ul de promovare în Serie A! Ce sfat i-a dat antrenorul Parmei. Serie B e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2023, 15:07

Valentin Mihăilă se pregăteşte de playoff-ul de promovare în Serie A! Ce sfat i-a dat antrenorul Parmei. Serie B e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Valentin Mihăilă se pregăteşte de playoff-ul de promovare în Serie A!

Valentin Mihăilă, într-un meci jucat pentru Parma / Profimedia Images

  • Valentin Mihăilă se pregăteşte de playoff
  • Mijlocaşul Parmei a dezvăluit ce discuţii are cu antrenorul Fabio Pecchia

Valentin Mihăilă se pregăteşte de playoff-ul de promovare în Serie A. Parma joacă cu Venezia în ultima etapă din Serie B. Serie B e LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma e momentan pe locul 5 în Serie B. Dacă echipa lui Mihăilă va învinge Venezia, iar Sudtirol se va încurca în ultima etapă cu Modena, Parma va termina sezonul regulat pe locul 4.

Valentin Mihăilă se pregăteşte de playoff-ul de promovare în Serie A!

Ne gândim să câștigăm ultimul meci, vrem să terminăm pe locul patru. Și apoi se joacă play-off-ul, se poate întâmpla orice și vrem să câștigăm. A fost un sezon dificil pentru mine, am început bine și apoi accidentările astea… Acum sunt bine, mă antrenez cu echipa, am jucat multe jocuri, dar vreau să joc mai mult pentru a ajuta echipa. Atmosfera fanilor? Este o atmosferă diferită în acest moment, suntem mai mult un grup decât eram la început de sezon. Pentru că au fost mulți jucători tineri care nu erau obișnuiți cu această ligă, acum suntem o echipă puternică care poate câștiga. Pecchia? Vorbesc des cu el, despre multe lucruri, m-a ajutat să mă apăr.

Reclamă

Și îmi spune să fac ceea ce știu să fac. Cel mai de temut adversar pentru playoff? Nu mă tem de niciun adversar, toți sunt puternici. Îmi place să joc cu echipe puternice, fiecare are șansa lui în playoff și joacă până la final. Viitorul? Am contract cu Parma și rămân aici. Dar nu trebuie să vorbesc despre viitorul meu, mă gândesc doar să joc pentru Parma”, a declarat Valentin Mihăilă pentru parmalive.com.

Dennis Man i-a impresionat pe italieni, după ultimele meciuri la Parma: „E arma suplimentară a echipei!”

Dennis Man i-a impresionat pe italieni, după ultimele meciuri la Parma. Alessio Manzoni, fost jucător al „cruciaţilor”, a avut doar cuvinte de laudă pentru internaţionalul român, care traversează o formă extrem de bună în ultimele etape.

Reclamă

Alessio Manzoni l-a caracterizat pe Man ca fiind „arma suplimentară a echipei”, pe acest final de sezon, în care Parma se luptă pentru o poziţie cât mai bună de baraj.

De asemenea fostul fotbalist italian susţine că atât internaţionalul român, cât şi Benedyczak, un alt jucător de la Parma, reprezintă doi fotbalişti care pot face diferenţa în partidele trupei lui Fabio Pecchia.

Man și Benedyczak au dovedit că au calități mari. În această fază a campionatului trebuie să fie hotărâți și determinanți. Ambii jucători demonstrează că prin jocurile lor reușesc să pună în dificultate celelalte echipe. Cred că sunt armele suplimentare ale Parmei în acest final de sezon”, a declarat Alessio Manzoni, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Genoa – Bari şi Palermo – Brescia LIVE SCORE vineri, de la 21:30. Serie B e exclusiv în AntenaPLAY

Genoa – Bari şi Palermo – Brescia sunt meciurile transmise exclusiv în AntenaPLAY, în ultima etapă din sezonul regulat de Serie B.

Ultima rundă dinaintea play-off-ului va aduce toate meciurile de vineri la aceeaşi oră, 21:30. Dacă Genoa a promovat deja, Bari are locul în play-off asigurat. La lucru îi vom putea însă vedea pe cei trei români, George Puşcaş, Radu Drăguşin şi Denis Drăguş.

Palermo, echipa lui Ionuţ Nedelcearu e pe ultimul loc care duce în play-off şi are nevoie ca de aer de victorie în duelul cu Brescia. Clubul din Sicilia are doar un punct avans în faţa unui grup format din trei urmăritoare, Pisa, Reggina şi Ascoli, care speră şi ele la play-off.

De partea cealaltă, Brescia e pe loc de baraj pentru evitarea retrogradării şi are nevoie de puncte pentru a avea şanse de a juca returul barajului pe teren propriu.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:32 EXCLUSIV„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat 15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Spezia 2-0
AntenaPLAY • 13 apr., 19:31
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul
Parma - Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 13 apr., 19:17
Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei!
AntenaPLAY • 13 apr., 18:26
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge!
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit
Serie B • 13 apr., 13:18
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?”
Dennis Man şi-a decis viitorul
AntenaPLAY • 13 apr., 11:13
Dennis Man şi-a decis viitorul! Italienii au făcut anunţul momentului: „Va deveni OFICIAL!”