Închide meniul

Ameninţări teribile primite de jucătorii lui Dinamo înaintea returului cu U Cluj: „Câştigaţi sau ‘muriţi’!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 mai 2022, 16:58

Ameninţări teribile primite de jucătorii lui Dinamo înaintea returului cu U Cluj: „Câştigaţi sau muriţi!

Ameninţări teribile primite de jucătorii lui Dinamo. Mesajul primit de la ultraşi înaintea returului cu U Cluj

Fanii lui Dinamo au trecut la ameninţări / Mediafax Foto / Ciprian Petcut via Hepta

Ameninţări teribile primite de jucătorii lui Dinamo înaintea meciului decisiv cu U Cluj pentru rămânerea în Liga 1. Fotbaliştii antrenaţi de Dusan Uhrin au fost învinşi cu 2-0 pe Cluj Arena şi au nevoie de o minune pentru a evita retrogradarea. Fanii şi-au pierdut răbdarea cu ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii şi-au ieşit din minţi încă după eşecul din meciul tur. I-au aşteptat pe jucători la autocar pentru a-şi arăta indignarea după înfrângerea ruşinoasă. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele!”, au scandat ultraşii care au făcut deplasarea în Ardeal.

Ameninţări teribile primite de jucătorii lui Dinamo, de la ultraşi, înaintea returului cu U Cluj

„Câinii roşii” au primit ameninţări şi de la fanii din „Nuova Guardia 1996 Bucuresti”. Aceştia au avut o reacţie de neimaginat.

A crede că dormim, este prostie crasă!!! De nu vă veți salva, doar „moartea” vă mai scapă!!! CÂȘTIGAȚI sau „MURIȚI”!!!„, a fost mesajul ultraşilor.

Reclamă

Returul dintre Dinamo şi U Cluj este programat duminică, de la ora 21:00. Se va disputa pe arena din Ştefan cel Mare şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au făcut totuşi apel la toţi dinamoviştii să vină la stadion pentru a umple stadionul.

Duminică începem demolarea stadionului Dinamo! Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul. Suntem Dinamo și nu avem voie să punem capul în pământ. Respect celor care au fost la Cluj și au cântat timp de 90 de minute! La București, ACASĂ, trebuie să umplem stadionul și să-l facem să se cutremure! Să-l facem să cadă, asemeni Ierihonului, sub strigătele și cântecele noastre!

Reclamă 4 / 0/3

Nu e momentul să dăm în jucători! Au fost greșeli, dar am dominat repriza secundă, arătând că suntem echipa mai valoroasă. Am avut două bare și trebuie să sperăm că în meciul de acasă ghinionul se va sparge. Putem întoarce ghinionul și putem întoarce rezultatul!

NU S-A TERMINAT! Duminică trebuie să arătăm că merităm să fim în Liga 1! Luptăm până la capăt! Pe viaţă şi pe moarte”, a transmis Peluza Cătălin Hîldan.

Florin Prunea, strigăt de luptă înainte de Dinamo – U Cluj

Fostul preşedinte al grupării din Ştefan cel Mare a fost deranjat de declaraţia lui Erik Lincar, antrenorul ardelenilor, care a spus că și-ar fi dorit ca echipa sa să învingă cu cel puțin 4-0.

Erik Lincar a făcut o greșeală cu declarația pe care a dat-o. A spus că îi pare rău că nu au dat 3-4 goluri. I-aș punea declarația pe un perete mare la ședință. Dacă nici o jignire mai mare ca asta nu te motivează… să n-ai puțină mândrie?

Băi fraților, de la ora 21:00, când fluieră arbitrul, ia să vedem cum e cu 3-4. Greșesc, mă ridic, merg mai departe, dar ambiția nu poate să mi-o ia nimeni. Chiar în halul acesta, cu sute de meciuri în Liga 1 și să mă retrogradeze U Cluj, echipă de Liga 2?”, a declarat Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

Gabriel Torje, dialog incendiar cu ultraşii lui Dinamo

Gabriel Torje a avut un dialog incredibil cu ultraşii lui Dinamo, după eşecul cu Universitatea Cluj, 0-2, din turul barajului pentru menţinerea în prima ligă.

Torje s-a prezentat în faţa fanilor care i-au aşteptat pe jucători la autocar după înfrângerea care o poate duce pe Dinamo în Liga 2 pentru prima oară în istoria clubului din Ştefan cel Mare.

Reclamă

Suporter: Cum, mă Gabi, să nu aveți un șut pe poartă. Mi-am luat și bătaie de la ei (n.r. arată spre jandarmi).

Torje: Vă rog nu mai filmați aici, vreau să discutăm frumos.

Un alt fan: Pune bătaia pe ei, Gabi!

Suporter: Mi-am luat bastoane, mi-am luat gaze, pentru ce? M-am enervat! Aia în 10 oameni vă dau gol!

Suporter: În 10 oameni au jucat mai bine ca voi! N-am văzut, bă… să vă văd că muriți pe teren. Ce se întâmplă, bă frate, la echipa asta, spuneți-mi și mie. Ce se întâmplă? Vreau să văd Dinamo ăla care să batem pe toți!

Torje: La ce meci te-ai uitat. Am avut şuturi!

Suporter: V-au bătut 6-0, v-am aplaudat, nu e nimic. V-au bătut ăștia… bă, dar acum… Să văd că jucați barajul ăla, că-i mâncați pe ăia, să rămânem aici. Jucați, mă, băiatule! Bun? Atât am avut de zis, mersi că ai venit. Dar măcar, mă, la final, veniți și ne salutați!

Torje: Am fost acolo, uită-te pe filmare!”, a fost dialogul încheiat de Gabi Torje cu suporterii lui Dinamo, potrivit Fanatik.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și