Închide meniul

Florin Prunea, optimist înaintea debutului „tricolorilor” lui Edi Iordănescu în Nations League: „E o grupă ușoară”. Hai România! În fiecare zi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2022, 23:46

Florin Prunea, optimist înaintea debutului „tricolorilor lui Edi Iordănescu în Nations League: „E o grupă ușoară. Hai România! În fiecare zi

Florin Prunea a "bătut palma" cu FC U Craiova 1948 şi va deveni noul preşedinte al clubului

Florin Prunea, în timpul unui meci pe stadionul "Ștefan cel Mare" / Hepta

Edi Iordănescu este de părere că grupa naționalei României din Nations League este una grea. Florin Prunea nu este însă de aceeași părere. Fostul portar al „Generației de Aur” consideră că adversarele „tricolorilor” sunt accesibile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea este încrezător că naționala lui Edi Iordănescu va câștiga grupa din Nations League, din care mai fac parte Muntenegru, Bosnia și Finlanda.

Florin Prunea, optimist înaintea debutului naționalei lui Edi Iordănescu în Nations League: „E o grupă ușoară”

„Va fi foarte greu și trebuie să fim pregătiți pentru multă luptă”, a spus Edi Iordănescu, pentru AS.ro.

Florin Prunea îl contrazice pe selecționerul României și spune că „tricolorii” n-ar trebui să aibă probleme în fața celor 3 adversare:

„E o grupă ușoară, dar tot timpul am avut grupe foarte ușoare și, din păcate, n-am mers mai departe. Dacă nici acum nu e ușor… avem totuși echipe abordabile.”, a declarat Prune, pentru AS.ro.

Reclamă

Fostul portar de la Dinamo nu a fost surprins de convocarea lui Ștefan Târnovanu, goalkeeper-ul de 22 de ani de la FCSB:

„Este o convocare mai mult și pentru a aduce un jucător tânăr în vizorul echipei naționale. Din păcate, portarul a fost în ultimii ani cel mai bun jucător la echipa națională. Fie că vorbim de Tătărușanu, fie că vorbim de Niță.”, a mai spus Florin Prunea.

Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru bătăliile din Nations League

Nicolae Stanciu, Dennis Man şi Ianis Hagi sunt marii absenţi. Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu a decis să nu se bazeze pe mijlocașul transferat în China pentru că nu a evoluat în niciun joc oficial. De cealaltă parte, fiul „Regelui” încă se recuperează după accidentare.

Reclamă 4 / 0/3

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 15/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0)

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 6/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 16/2), Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 12/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0), Virgil Ghiță (KS Cracovia | Polonia, 1/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 71/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 9/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 23/1), Mario Camora (CFR Cluj, 7/0), Marius Ștefănescu (Sepsi OSK, 0/0)

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (Rakow Czestochowa | Polonia, 5/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 22/3), Darius Olaru (FCSB, 3/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 52/6), Sergiu Hanca (KS Cracovia | Polonia, 5/0), Florin Tănase (FCSB, 11/1), Octavian Popescu (FCSB, 2/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 0/0), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 7/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 17/3), Alexandru Crețu (Universitatea Craiova, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 37/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 3/0)

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 23/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 15/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 27/8)

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și