Închide meniul

Alex De Minaur, declarație războinică înainte de meciul cu Djokovic: „Îi voi face viața grea, nu voi fi timid!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 ianuarie 2023, 13:06

Alex De Minaur, declarație războinică înainte de meciul cu Djokovic: Îi voi face viața grea, nu voi fi timid!”

Alex De Minaur, declarație războinică înainte de meciul cu Djokovic

Alex De Minaur / Profimedia

Alex De Minaur, declarație războinică înainte de meciul cu Djokovic. Jucătorul australian îl va întâlni pe Nole luni, în optimile de finală de la Australian Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși Novak este considerat mare favorit, Alex De Minaur a ținut să-l avertizeze pe multiplul campion sârb.

Alex De Minaur, declarație războinică înainte de meciul cu Djokovic: „Îi voi face viața grea, nu voi fi timid!”

Ocupantul locului 24 ATP are încredere în calitățile sale și speră să producă marea surpriză.

„Nu vreau să vorbesc despre accidentarea lui. La sfârșitul zilei, Djokovic este unul dintre cei mai buni jucători din lume și intenționez să joc cel mai bun tenis al meu și să intru pe teren cu o atitudine pozitivă. Voi avea grijă să-i fac meciul cât mai dificil și să aplic experiențele anterioare și starea de spirit din victoriile precedente.

Intenționez să-i fac viața grea pe teren. Cert este că nu voi intra timid în acest meci, nu voi aborda duelul cu teamă. Cu sprijinul publicului, sunt sigur că o să mă distrez”, a declarat De Minaur înaintea meciului cu Djokovic, potrivit Eurosport.

Reclamă

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum, iar duelul este cu atât mai interesant. Actuala ediție a Australian Open are o miză uriașă pentru Novak Djokovic. Sârbul are șansa de a cuceri cel de-al 22-lea titlu de Grand Slam, egalându-l astfel pe Rafael Nadal.

Surpriză uriașă la Australian Open! Iga Swiatek a fost eliminată în „optimi”. Liderul mondial a pierdut în două seturi

Surpriză uriașă la Australian Open! Iga Swiatek (1 WTA) a fost eliminată în optimile de finală de Elena Rybakina (25 WTA), scor 4-6, 4-6.

Liderul mondial a avut o prestație sub așteptări și părăsește primul Grand Slam al anului după prima săptămână.

Reclamă 4 / 0/3

Deși era favorită clară înainte de startul meciului, poloneza a fost surprinsă de Rybakina și s-a văzut eliminată de la Australian Open după numai o oră și 30 de minute de joc.

Jucătoarea din Kazahstan a început foarte tare meciul, s-a distanțat in primul set și nu a mai cedat inițiativa. În ciuda repetatelor încercări ale polonezei de a reveni în meci, Rybakina a fost prea puternică.

În actul secund, Iga a condus cu 3-0, însă liderul mondial a avut o cădere incredibilă din acel moment. Rybakina a preluat din nou controlul și a câștigat și al doilea set, scor final 6-4, 6-4.

În „sferturi”, Elena Rybakina o va întâlni pe Jelena Ostapenko (17 WTA). Sportiva din Letonia a produs și ea o surpriză, trecând de Coco Gauff, scor 7-5, 6-3.

Iga Swiatek rămâne deocamdată cu 3 titluri de Grand Slam, în ciuda faptului că este lider autoritar în circuitul WTA.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și