Închide meniul

Andy Murray, meci EPIC la Australian Open! Britanicul a revenit miraculos într-un meci care a durat aproape 6 ore

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 19 ianuarie 2023, 21:10

Andy Murray, meci EPIC la Australian Open! Britanicul a revenit miraculos într-un meci care a durat aproape 6 ore

Andy Murray, meci EPIC la Australian Open!

Andy Murray și Thanasi Kokkinakis / Profimedia

Andy Murray, meci EPIC la Australian Open! Britanicul (66 ATP) s-a calificat în turul al treilea, după ce l-a învins pe australianul Thanasi Kokkinakis (159 ATP), scor 4-6, 6-7 (4/7), 7-6 (7/5), 6-3, 7-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul scoțian a avut parte de un nou meci epic, după ce în turul precedent l-a învins pe italianul Matteo Berrettini, cap de serie numărul 13, scor 6-3, 6-3, 4-6, 6-7 (7/9), 7-6 (10/6).

Andy Murray, meci EPIC la Australian Open! Britanicul a revenit miraculos într-un meci care a durat aproape 6 ore

Deși a fost condus cu 2-0 la seturi de Kokkinakis, Murray a avut o revenire senzațională și a pus capăt meciului, la o distanță de 5 ore și 50 de minute de la startul primului punct.

Calificat în turul al treilea, Andy Murray îl va întâlni pe ibericul Roberto Bautista Agut (locul 25 ATP).

Recordul pentru cel mai lung meci de la Australian Open rămâne finala câştigată din 2012 dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal. Atunci, sârbul se impunea la capătul a 5 ore și 53 de minute.

Reclamă

„E incredibil cum am câștigat acest meci, până la urmă. Nu știu cum am reușit să câștig, am început să joc mai bine, începând cu setul patru și e adevărat, am o inimă mare!

M-am bazat pe experiență, pe dragostea mea pentru joc și pe spiritul meu competitiv. Ador să lupt. Cu siguranță sunt fericit, chiar dacă nu se vede în exterior. Am fost criticat mult pentru că sunt așa, dar acesta sunt, întotdeauna mi-a plăcut să concurez.

Vă mulțumesc că ați rămas, e ridicol. Nu trebuia să faceți asta, dar ne-a ajutat pe amândoi. Am jucat într-o atmosferă grozavă. Mergeți la culcare acum!”, a declarat Andy Murray la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu, cu lacrimi în ochi după înfrângerea de la Australian Open: „O să încerc să trec peste meciul ăsta”

Irina Begu a apărut cu lacrimi în ochi după înfrângerea de la Australian Open. Românca de pe locul 30 WTA a fost învinsă de Laura Siegemund, în urma unui meci de peste 3 ore, în care şi-a adjudecat primul set.

Pe parcursul partidei, Irina a avut nevoie de intervenţia medicilor, iar nivelul ei a scăzut, fiind depăşită de nemţoaica de pe locul 158 WTA. Pentru participarea în turul doi, Irina Begu a obţinut un premiu de 158.850 de dolari australieni şi 70 de puncte.

„Am avut multe şanse în primele două seturi, nu am reuşit să iau mingile de break pe care le-am avut. De acolo şi căderea mentală de la începutul setului 3. Ca o concluzie, asta a fost din păcate, i-am dat posibilitatea să intre în joc.

Ăsta e tenisul. Mergem înainte. O să încerc să trec un pic peste meciul acesta şi cu siguranţă o să văd lucrurile un pic diferit mâine”, a spus Irina Begu, pentru eurosport.ro.

Begu a fost învinsă de Laura Siegemund (158 WTA), scor 5-7, 7-5, 6-3, în trei ore şi 12 minute.

Ca urmare a eliminării lui Begu, pe tabloul principal de simplu nu mai rămâne în competiţie nicio româncă. Ana Bogdan, Sorana Cîrstea, Jaqueline Cristian şi Patricia Ţig au fost eliminate zilele trecute în primul tur.

Reclamă

 

Recomandări
  • Andy Murray, meci EPIC la Australian Open!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și