Închide meniul

Australian Open 2021 | Ana Bogdan, eliminată în primul tur de la Melbourne. Am rămas cu două românce pe tabloul principal

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 februarie 2021, 7:37

Australian Open 2021 | Ana Bogdan, eliminată în primul tur de la Melbourne. Am rămas cu două românce pe tabloul principal

Zuma Press / Rob Prange via Hepta

Ana Bogdan, eliminată de la Australian Open

65 de minute a durat partida dintre Bogdan și Collins. Românca a comis trei duble greșeli și 17 erori neforțate. Mai mult, Ana Bogdan a câștigat doar 43% din mingile jucate pe propriul serviciu (19 din 44).  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan, parcurs dezastruos la Australian Open 

Înfrângerea împotriva lui Collins a concretizat un parcurs dezastros pentru româncă la Openul Australian. Ea a trecut o singură dată în ultimii șase ani de primul tur. 

Se întâmpla în 2018, iar atunci Bogdan era eliminată chiar în runda următoare. În rest, românca a trăit doar dezamăgiri în Australia.

 În 2015, a fost eliminată din primul tur al calificărilor. Același eșec l-a avut și anul trecut, când a părăsit Australia în turul al treilea al calificărilor. În 2017 și 2019 a pierdut în prima rundă de pe taboul pincipal. 

Cu toate acestea, Ana Bogdan va fi recompensată cu 100.000 de dolari australieni pentru prezența în prima manșă. Românca va primi și zece puncte WTA. 

Reclamă

Am rămas cu două românce la Australian Open 

6 românce au luat startul la Australian Open. Din păcate, 4 dintre ele au părăsit competiția din primul tur. 

Irina Begu a pierdut în fața Ninei Stojanovic. Mihaela Buzărnescu a pierdut împotriva canadiancei cu origini românești, Bianca Andreescu, iar Patrica Țig a fost eliminată chiar de Sorana Cîrstea.  

Simona Halep și Sorana Cîrstea sunt singurele românce rămase pe tabloul principal de la Melbourne. El urmează să joace în turul al doilea cu Ajla Tomljanovic și, respectiv, Petra Kvitova. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și