Închide meniul

Australian Open 2021 | Gestul superb făcut de antrenorul Soranei Cîrstea după ce aceasta îl umilise cu câteva zile în urmă. Ce a făcut după victoria cu Petra Kvitova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 5:33

Australian Open 2021 | Gestul superb făcut de antrenorul Soranei Cîrstea după ce aceasta îl umilise cu câteva zile în urmă. Ce a făcut după victoria cu Petra Kvitova

ProfimediaImages

Sorana Cîrstea, cuvinte uriașe de la Ilie Năstase

După ultimul punct al meciului, antrenorul lui Cîrstea a dus pumnul la piept, gest prin care a arătat că relaţia dintre cei doi a rămas una bună, dar şi prin care susţine că jucătoarea noastră a câştigat meciul cu inima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a cerut ca antrenorul ei să fie sancţionat şi i-a strigat acestuia: "Taci din gură!"

Victoria începutului de an pentru tenisul românesc vine la câteva zile după ce Sorana îşi umilise antrenorul, în timpul unui turneu pregătitor. Atunci, ea i-a cerut arbitrului să îi dea avertisment lui Cruciat, pentru că vorbeşte prea mult.   

În timpul meciului cu Ann Li, Sorana Cîrstea a oferit un moment uluitor. Şi-a pierdut cumpătul şi şi-a jignit antrenorul. "Taci dracului! Taci! Taci din gură", a strigat Sorana. "Nu am mai văzut aşa ceva", au reacţionat fanii pe reţelele sociale.  

Românca i-a solicitat arbitrului de scaun să îl avertizeze pe Adrian Cruciat, pentru că vorbeşte prea mult! "Nu pot să îl avertizez pe el, doar pe tine", a reacţionat aceasta.

Reclamă

Australian Open 2021 | Victorie uriaşă pentru Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a fost şi ea surprinsă că a reuşit să joace la un nivel înalt peste două ore, la Australian Open. Ea s-a numărat printre jucătoarele care au avut parte de 15 zile de izolare strictă, chiar înainte de Australian Open 2021. 

"Acum, cea mai importantă este recuperarea mea după efortul depus azi. Să joc două ore la peste 30 de grade, m-a obosit mai mult decât de obicei, dar cred că este impresionant să vin după 15 zile fără să lovesc o minge de tenis și să joc foarte bine, asta m-a surprins și pe mine", a spus Sorana, la interviul de după meci.

Calificarea în această fază este recompensată cu un premiu de 215.000 de dolari australieni (137.000 de euro) şi cu 130 puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și