Închide meniul

Australian Open 2021 | Naomi Osaka s-a calificat în semifinale şi va juca cu învingătoarea dintre Simona Halep şi Serena Williams

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2021, 5:09

Australian Open 2021 | Naomi Osaka s-a calificat în semifinale şi va juca cu învingătoarea dintre Simona Halep şi Serena Williams

Zuma Press / Jason Heidrich via Hepta

Naomi Osaka

Naomi Osaka s-a calificat în semifinale Australian Open după ce a învins-o în sferturi pe Su-Wei Hsieh, în două seturi, scor 6-2, 6-2. Osaka a avut nevoie doar de o oră şi 8 minute pentru calificarea în semifinale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niciodată nu mă uit la tabloul principal ca să văd cu cine aș putea juca în următorul tur, dar toată lumea mi-a zis despre posibilul adversar și am aflat cine ar putea fi. O să fie o întâlnire foarte distractivă” a spusNaomi Osaka după ce s-a calificat în semifinale la Australian Open. Osaka a câştigat Australian Open acum 2 ani. 

Naomi Osaka va juca cu Simona Halep sau Serena Williams 

În semifinale, Naomi Osaka ar putea juca cu învingătoarea din Simona Halep şi Serena Williams, partidă ce va fi în format LIVE TEXT pe www.AS.ro. Pe partea celaltă de tablou, se vor lupta pentru un loc în semifinale Ashleigh Barty cu Karolina Muchova şi Jeniffer Brady şi Jessica Pegula. 

Australian Open 2021 | Simona Halep vs. Serena Williams, episodul 12

Aceasta va fi întâlnirea cu numărul 12 dintre Simona şi Serena. Williams o conduce autoritar pe româncă, la acest capitol, cu 9-2. Totuşi, după cum spune chiar şi Patrick Mouratoglou, victoria de la Wimbledon 2019 i-a deschis Simonei noi uşi pentru o partidă contra celei mai bune sportive din istorie.

"Cred că Simona a făcut un meci perfect la Wimbledon. Va fi un proces diferit pentru ea, pentru că ştie că poate juca astfel contra Serenei. Nu reuşise asta niciodată înainte. Ea va avea mai multă încredere, dar noi suntem pregătiţi pentru asta", a declarat Mouratoglou.

Reclamă

Simona Halep – Serena Williams va fi live text pe AS.ro, de la ora 10:00. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și