Închide meniul

Australian Open 2021 | ”Nu prea am deranjat-o cu nimic!” Simona Halep, explicații după înfrângerea cu Serena Williams de la AO

Silviu Corneanu Publicat: 16 februarie 2021, 10:00

Australian Open 2021 | ”Nu prea am deranjat-o cu nimic!” Simona Halep, explicații după înfrângerea cu Serena Williams de la AO

Profimedia

Simona Halep a fost eliminată de la AO

  • Simona Halep - Serena Williams 3-6,3-6
  • Halep a fost eliminată în sferturi la AO

Halep susține că a greșit foarte mult cu primul serviciu și consideră că Serena a meritat să câștige.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un meci foarte bun făcut de Serena, a jucat un tenis foarte bun și a meritat să câștige astăzi. Într-adevăr, serviciul meu nu a fost destul de puternic, am greșit mult cu primul serviciu și nu prea am deranjat-o cu nimic.

Am fost aproape chiar dacă scorul nu arată asta foarte mult, cred că am jucat bine din spatele terenului, m-am mișcat bine, dar când a trebuit să calc accelerația, nu am făcut-o. Iar cu Serena este greu să îți creezi un avantaj dacă nu joci bine”, a explicat Simona Halep la Eurosport.

Reclamă

Serena Williams susține că a fost cel mai bun meci al său de la AO 2021

Jucătoarea din SUA a recunoscut că acesta a fost cel mai bun meci pe care l-a jucat la Australian Open 2021.

"Am realizat că fac prea multe greşeli neforţate şi m-am gândit că am oportunitatea de a juca mai bine. Mi-am zis să răman în meci şi asta am făcut. A fost cel mai bun meci făcut în acest turneu, cu siguranţă. Am fost nevoită să fac asta, pentru că jucam cu numărul 2 mondial. Ştiam ca trebuie să joc mai bine, aşa că am făcut-o şi sunt încântată de asta.

Reclamă

Poate nu am lucrat în mod special la deplasarea în teren, dar Patrick mi-a zis că trebuie să fiu mai solidă. Am lucrat mult și am încercat să fiu mai bună. Viteza din jocul meu a fost mereu foarte bună și știu că pot să ajung la mingile din defensivă", a spus Serena Williams.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep