Închide meniul

Australian Open 2021 | Sorana Cîrstea i-a arătat pumnul arbitrului, în timpul meciului cu Vondrousova. A părăsit cu scandal Australian Open

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2021, 6:33

Australian Open 2021 | Sorana Cîrstea i-a arătat pumnul arbitrului, în timpul meciului cu Vondrousova. A părăsit cu scandal Australian Open

Captură Eurosport

Sorana Cîrstea, probleme cu arbitrul, la Australian Open 2021

  • Sorana Cîrstea a fost eliminată de la Australian Open
  • Cîrstea s-a certat cu arbitrul meciului

Repetatele greşeli făcute în game-ul anterior au dus la răbufnirea Soranei, care, în timp ce gesticula, i-a arătat pumnul arbitrului. Un gest controversat care îi va aduce, cel mai probabil, o amendă româncei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, o nouă dispută cu arbitrul de scaun

După cearta cu arbitrul, Sorana a mai stat pe teren doar un game, fiind învinsă de Marketa Vondrousova, cu 6-2, 6-4, după un meci în care a comis nu mai puţin de 38 de erori neforţate. 

Reclamă

Sorana nu este la prima abatere de acest gen în carieră. În 2019, la Istanbul, atunci când a riscat chiar şi o descalificare. "Tu gândești? A căzut pe linie! Ești nebun? Ești orb? Este ultima dată când eşti arbitru de scaun!", era reacţia necontrolată a Soranei. 

Sorana Cîrstea şi-a umilit antrenorul în Australia

Sorana şi-a umilit antrenorul, în timpul unui turneu pregătitor, înainte de AO. Atunci, ea i-a cerut arbitrului să îi dea avertisment lui Cruciat, pentru că vorbeşte prea mult.

Reclamă

În timpul meciului cu Ann Li, Sorana Cîrstea a oferit un moment uluitor. Şi-a pierdut cumpătul şi şi-a jignit antrenorul. "Taci dracului! Taci! Taci din gură", a strigat Sorana. "Nu am mai văzut aşa ceva", au reacţionat fanii pe reţelele sociale.

Românca i-a solicitat arbitrului de scaun să îl avertizeze pe Adrian Cruciat, pentru că vorbeşte prea mult! "Nu pot să îl avertizez pe el, doar pe tine", a reacţionat aceasta.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Sorana Cîrstea - Danielle Collins LIVE SCORE
Tenis • 26 mart., 0:40
Sorana Cîrstea – Danielle Collins 3-6, 2-6. „Sori” a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami
Tenis • 25 mart., 8:43
Cine a ajutat-o pe Sorana Cîrstea să se califice în optimile de la Miami. Dezvăluirea româncei: „A intervenit de două ori!”
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami
Tenis • 24 mart., 21:37
Sorana Cîrstea, după calificarea în optimile de la Miami. La ce s-a gândit când a fost condusă cu 3-0 în primul set