Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, amendă record după ce l-a desființat pe arbitrul din semifinala cu Stefanos Tsitsipas

De Alexandru Ivan
Publicat: 29 ianuarie 2022, 10:02

Rusul Daniil Medvedev a fost amendat după ce a avut un conflict cu arbitrul de scaun în meciul cu Stefanos Tsitsipas, din semifinalele Australian Open 2022.

Reclamă
Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, amendat

Profimediaimages

Tennis Australia l-a amendat pe Daniil Medvedev cu 8 mii de dolari pentru „Oscenități evidente” și încă 4 mii pentru „Comportament nesportiv”. Rusul trebuie să plătească amenda în termen de 72 de ore.

Reclamă

Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, amendat după scandalul din semifinala cu Stefanos Tsitsipas

În meciul cu Tsitsipas, Daniil Medvedev și-a pierdut cumpătul în setul al doilea, după o dublă-greșeală. Rusul s-a plâns arbitrului că tatăl lui Stefanos Tsitsipas îi oferă indicații fiului său de pe margine. Medvedev nu s-a putut controla și l-a jignit pe arbitru.

„Tatăl lui vorbește la fiecare punct! Are voie tatăl lui să vorbească la fiecare punct? Răspunde-mi la întrebare!! Are voie să facă așa ceva? Dumnezeule, ești atât de slab. Cum poți să fii atât de slab într-o semifinală de Grand Slam? Ești prost? Uită-te la mine când vorbesc cu tine!!”, a „tunat” Daniil Medvedev

MEDVEDEV BLOWS UP! 😡😡
The Russian has sensationally accused Tsitsipas of being coached and has GIVEN IT to the umpire over it too! 🤯🤯#AusOpen – live on Channel 9, 9Now and Stan Sport. pic.twitter.com/8Xa3qOjvnf
— Wide World of Sports (@wwos) January 28, 2022

Reclamă

Amenda primită de Daniil Medvedev este cea mai mare care s-a dat la actuala ediție de la Australian Open. Doar Shapovalov a mai fost sancționat atât de dur. Canadianul va plăti tot 12 mii de dolari după l-a insultat pe arbitrul sfertului de finală pierdut cu Nadal.

Citește și:

Daniil Medvedev: „Regret 100% ce s-a întâmplat!”

După meci, Medvedev a spus că îi pare rău pentru ieșirea nervoasă la adresa arbitrului, dar consideră că frustrarea lui a fost justificată.

„Tatăl lui Tsitsipas vorbea la fiecare punct. L-am întrebat pe arbitrul dacă tatăl lui are voie să facă asta. El a spus că poate vorbi, dar nu poate să-i ofere indicații. Nu consider că trișezi dacă primești indicații de pe margine, dar ar trebui să fii sancționat. Regret 100% ce s-a întâmplat, dar din nou, în căldura momentului, mi-am pierdut cumpătul”, a spus Medvedev, la conferința de presă.

Amenda n-ar trebui să-i dea mari bătai de cap lui Daniil Medvedev. Dacă va câștiga finala cu Rafael Nadal, rusul va pleca acasă cu un cec de două milioane de dolari.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
21:22 Denis Haruț s-a întors cu „foame” de trofee la FCSB: „Vrem titlul și grupele Conference League!”. Mesaj pentru Toni Petrea 21:20 David Popovici, la un pas să plângă în faţa lui Ion Ţiriac: „Mi s-a făcut pielea de găină” 21:07 Mesajul postat de Simona Halep, după calificarea în semifinalele Wimbledon 2022. „Simo” va lupta pentru o nouă finală de Grand Slam 20:58 Negumereanu se bate cu un ucrainean pe 30 iulie! Poate obține a patra victorie la rând în UFC 20:45 Amanda Anisimova, dărâmată după eşecul cu Simona Halep: „Este foarte greu de jucat cu ea” 20:08 Simona Halep, pregătită de duelul cu Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022: „O nouă provocare” 20:06 Ion Țiriac, anunț ferm după ce Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon 2022: „Nu poate să o bată nimeni!”. Avertismentul miliardarului pentru „Simo” 19:51 Simona Halep, favorită clară în fața Elenei Rybakina, la Wimbledon 2022. Ce cotă are campioana noastră să ajungă în finală și să câștige trofeul 19:30 FCSB – CS Mioveni 1-0. Ianis Stoica a marcat singurul gol al meciului. Victorii pe linie pentru echipa lui Toni Petrea în amicale 19:29 David Popovici, vicecampion european la ştafetă mixtă 4×100 metri liber, alături de Patrick Dinu, Rebecca Diaconescu şi Bianca Costea
Pe același subiect
Nick Kyrgios, în timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas
Wimbledon • 4 iul., 10:44
Ce amendă a primit Nick Kyrgios după ce a făcut un scandal monstru la Wimbledon 2022! Australianul l-a jignit pe arbitru: „Ești prost?!”
Stefanos Tsitsipas
Wimbledon • 3 iul., 9:34
Declaraţii „acide” ale lui Stefanos Tsitsipas, după înfrângerea în faţa lui Nick Kyrgios, de la Wimbledon 2022: „Nu cred că ar putea juca fără circ”
Lina Eichler
Diverse • 20 iun., 8:50
FOTO
Imagini șocante și avertisment teribil: „Ne-au mai rămas 3 ani!”. Explicațiile tinerei care a recurs la un gest necugetat
Close