Închide meniul

Australian Open 2022 | Rafael Nadal a scăpat o înjurătură, în direct la TV, după finala epică cu Daniil Medvedev

Alexandru Ivan Publicat: 30 ianuarie 2022, 17:05

Australian Open 2022 | Rafael Nadal a scăpat o înjurătură, în direct la TV, după finala epică cu Daniil Medvedev

Rafael Nadal a câștigat Australian Open 2022

Profimedia

Cei doi jucători au oferit, duminică, un meci epic pe Rod Laver Arena, care a fost plină de spectatori. Au fost schimburi lungi, un festival de lovituri spectaculoase, scurte, diagonale şi execuţii în lung de linie, răsturnări de scor, un show demn de o finală de grand slam istorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Rafael Nadal a scăpat o înjurătură după finala cu Daniil Medvedev

Luat la întrebări de Mats Wilander, Rafael Nadal nu s-a mai gândit la limbajul pe care îl folosește. Spaniolul s-a scăpat și a folosit cuvântul din limba engleză „Fuck”.

„Am pierdut de multe ori aici, m-am gândit că astăzi va fi altfel. Mi-am spus ‘Fuck’, mai am nevoie de un break. M-am întors la luptă și am câștigat!”, a spus Rafael Nadal, potrivit Eurosport.ro.

Reclamă

Nadal a cucerit a doua oară în carieră Australian Open, din şase finale jucate, primul succes după cel repurtat în 2009. Spaniolul a mai câştigat de 13 ori turneul de la Roland Garros, de două ori turneul de la Wimbledon şi de patru ori US Open.

Rafael Nadal a câștigat Australian Open 2022

În urma succesului de la Antipozi, Rafael Nadal a ajuns la 21 de titluri de Grand Slam cucerite de-a lungul carierei. Spaniolul e cel mai titrat jucător din istoria tenisului la turneele de Mare Șlem, depășindu-i pe Roger Federer și Novak Djokovic, care au rămas cu câte 20 de trofee.

Reclamă

Medvedev rămâne cu două finale jucate la Melbourne Park şi pierdute la rând, o finală şi un trofeu la US Open.

Cei doi jucători îşi vor păstra locurile în clasamentul ATP şi după această competiţie.

Reclamă 4 / 0/3

Câştigătorul Australian Open va primi un premiu de peste două milioane de dolari australieni (1,82 de milioane de euro) şi 2.000 de puncte ATP. Învinsul va încasa un premiu de 1,575 de milioane de dolari australieni (996.500 de euro) şi 1.200 de puncte ATP.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Indian Wells
Tenis • 18 mart., 9:23
Carlos Alcaraz a câştigat turneul de la Indian Wells. L-a învins din nou în finală pe Daniil Medvedev
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Rafael Nadal, OUT de la Indian Wells
Tenis • 7 mart., 8:46
Rafael Nadal, OUT de la Indian Wells: „Nu mă pot minţi pe mine şi nici pe miile de fani”
Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de milioane
ATP • 4 mart., 9:35
Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de milioane: „Mă bucur că nu îl voi mai întâlni de multe ori!”