Închide meniul

Ce a spus Simona Halep despre eventuala retragere a Serenei Williams. Simo a revenit în România. Ce urmează pentru campioana noastră

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2021, 10:43

Ce a spus Simona Halep despre eventuala retragere a Serenei Williams. Simo a revenit în România. Ce urmează pentru campioana noastră

AntenaSport

Simona Halep a revenit în România

  • Simona Halep a revenit în România
  • Halep a vorbit despre situaţia Serenei Williams

Pe de altă parte, Simona a trecut peste eşecul cu Serena şi a vorbit din nou despre dezamăgirea avută în urma serviciului slab din duelul cu cea mai bună jucătoare din istorie. Pentru ea, urmează turneul de la Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: Nu cred că Serena se va retrage

"N-am apucat să citesc nimic legat de Serena, nu cred că se va retrage. A trecut supărarea după meciul cu Serena, sunt ok acum. Mă bucur că am făcut un rezultat bun, nu este un rezultat mic un sfert de finală la un Grand Slam, primul din an.

Serviciul nu m-a ajutat aproape deloc la meciul cu Serena. Am avut o atitudine negativă, nici asta nu m-a ajutat atât de mult. Vreau să mă odihnesc câteva zile, apoi voi vedea. În mod normal urmează turneul de la Dubai", a spus Halep, la revenirea în România.

Reclamă

Naomi Osaka – Jennifer Brady, finala de la Australian Open

Jennifer Brady (SUA), locul 24 WTA şi cap de serie numărul 22, a învins-o cu 6-4, 3-6, 6-4, pe Karolina Muchova (Cehia), locul 27 WTA şi cap de serie numărul 25, calificându-se pentru prima dată în finala unui turneu de Grand Slam.

Reclamă

Jennifer Brady va evolua în finala competiţiei cu japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3. Nipona a învins-o pe Serena Williams, cu 6-3, 6-4 şi va juca a patra finală de Grand Slam a carierei. Primele trei au şi fost câştigate, două la US Open şi una la Australian Open.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024