Închide meniul

„Cine este cea mai mare ameninţare la acest turneu?” Novak Djokovic, răspuns genial înainte de Australian Open

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 ianuarie 2024, 17:56

„Cine este cea mai mare ameninţare la acest turneu? Novak Djokovic, răspuns genial înainte de Australian Open

Novak Djokovic a oferit un răspuns genial înainte de Australian Open 2024

Novak Djokovic, în timpul conferinţei de presă de la Australian Open 2024 / Profimedia

Novak Djokovic a oferit un răspuns genial înainte de Australian Open 2024. Sârbul a susţinut o conferinţă de presă premergătoare primului turneu de Grand Slam al anului şi a fost întrebat ce jucător crede că reprezintă cea mai mare ameninţare pentru el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sârbul revine la Melbourne din postura de campion en-titre. Tot aici, Nole a cucerit cele mai multe turnee de Grand Slam în cariera sa. Din cele 24 de trofee pe care le are în palmares în turneele majore, 10 au fost ridicate pe Rod Laver Arena.

Novak Djokovic, răspuns genial înainte de Australian Open

Novak Djokovic a fost întrebat de jurnaliştii australieni pe cine vede drept cea mai mare ameninţare la acest turneu. Sârbul nu a stat prea mult pe gânduri şi a declarat că el este cea mai mare ameninţare a sa, după care cei mai buni jucători prezenţi la Melbourne. Anul acesta, jucători precum Carlos Alcaraz, Holger Rune, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas sau Alexander Zverev vor încerca să pună capăt supremaţiei jucătorului din Serbia:

„Ca întotdeauna, eu. Apoi, bineînţeles, toţi ceilalţi jucători foarte buni. Fiecare jucător de aici a venit, cu siguranţă, cu intenţia de a îşi îndeplini visul de a câştiga un Grand Slam. Din partea unor jucători există, evident, mai multe aşteptări. Sunt 128 de jucători pe tablou. Este un turneu de Grand Slam.

Ştim cu toţii ce înseamnă un asemenea turneu pentru sportul nostru. Este locul în care fiecare jucător vrea să joace cel mai bun tenis al său. E grozav să joc la un alt turneu de Grand Slam”, a declarat Novak Djokovic pentru presa din Australia, citat de The Tennis Letter.

Reclamă

În urmă cu un an, Novak Djokovic a câştigat al zecelea titlu de la Australian Open, după ce l-a învins în ultimul act pe grecul Stefanos Tsitsipas. De atunci, el a mai câştigat turneele de la Roland Garros (l-a învins pe Casper Ruud în finală) şi US Open (l-a învins pe Daniil Medvedev în finală), ajungând la 24 de turnee de Grand Slam. El a devenit jucătorul din tenisul masculin cu cele mai multe titluri majore şi a egalat-o pe Margaret Court.

Novak Djokovic va avea o misiune uşoară în primul tur de la Melbourne. Sârbul îl va întâlni pe Dino Prizmic, un croat de 18 ani aflat pe lcul 178 ATP. În turul al doilea, Nole va juca împotriva câştigătorului din duelul ausrtalian dintre Alexei Popyrin (43 ATP) şi Marc Polmasn (156 ATP).

Reclamă 4 / 0/3

„Ion Țiriac o va ajuta pe Simona Halep la proces!” Boris Becker, detalii despre ajutorul primit de româncă

Boris Becker s-a declarat un mare fan al Simonei Halep, mărturisind că românca este una dintre cele mai inteligente jucătoare de tenis. Germanul a dezvăluit că unul dintre meciurile memorabile ale lui „Simo” a fost finala de la Wimbledon, câștigată în fața Serenei Williams.

De asemenea, Boris Becker s-a mai declarat convins de faptul că Ion Țiriac o va ajuta pe Halep la procesul de dopaj, cu tot ceea ce are nevoie românca. Becker a mai afirmat că în cazul în care suspendarea de patru ani va fi păstrată, fostul lider WTA are șanse mici să mai revină pe teren.

„Sunt un mare fan, un mare admirator al Simonei Halep. E uimitoare pe teren. Nu era cea mai puternică, dar e una dintre cele mai inteligente jucătoare din istorie.

Prestația pe care a avut-o în finala cu Serena Williams la Wimbledon a fost una dintre cele mai bune pe care le-am văzut la o jucătoare. Și a reușit-o împotriva celei mai mari jucătoare din istorie.

Sunt trist să văd ce i se întâmplă. Sper să aibă un proces bun la TAS, sper să aibă avocați buni. Sunt sigur că Țiriac o va ajuta cu tot ce e nevoie. Va fi foarte important pentru tenis și pentru ea să revină pe teren.

Dacă suspendarea va rămâne, nu cred că va mai reveni. Ar fi o pauză prea mare. Dar sper să primească o a doua șansă, suspendarea să se reducă și să o vedem înapoi pe teren”, a declarat Boris Becker, conform gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și