Închide meniul

De ce ar fi plâns Serena Williams la conferinţa de presă de la Australian Open. "Este fără doar și poate cea mai mare înfrângere"

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2021, 10:12

De ce ar fi plâns Serena Williams la conferinţa de presă de la Australian Open. "Este fără doar și poate cea mai mare înfrângere"

ProfimediaImages

Serena Williams a plâns la conferinţa de presă

  • Serena Williams a fost învinsă în semifinalele de la Australian Open
  • Williams a plâns la conferinţa de presă de după meci

"Nu, nu cred asta. Cred că am văzut acele lacrimi pentru că a fost dezamăgită de modul în care a jucat. Cred că a avut speranțe foarte mari, a avut un start foarte bun de meci, dacă ajungea la 3-0, ar fi putut să aibă 4-0, apoi 5-0. A fost puțin ghinionistă, dar cred că a făcut un pas în direcția potrivită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru ea, este fără doar și poate cea mai mare înfrângere, pentru că se mișcă mult mai bine pe teren, joacă mai bine și tocmai de aceea a început să plângă, știe că nu este aproape de nivelul lui Osaka. De aici au început emoțiile, probabil că se gândește: <Ce voi face în continuare?> Are dreptate să-și pună întrebarea asta, dar eu cred că retragerea nu este răspunsul", a spus Wilander, conform eurosport.ro. 

Serena Williams, în lacrimi la Australian Open

Conferinţa de presă a Serenei Williams a fost una mai scurtă, asta pentru că veterana de 39 de ani a fost foarte emoţionată. Totul a părut să aibă legătură cu o întrebare pusă de un reporter, legată de retragere. 

Reclamă

"Nu ştiu… Gata, am terminat", a încheiat Serena Williams, începând să plângă. La finalul meciului pierdut cu Naomi Osaka, 3-6, 4-6, miile de oameni din arenă au aplaudat-o în picioare pe Williams, iar Serena a dus mâna către inimă, fiind vizibil emoţionată. Gestul a fost interpretat de unii ca unul de rămas bun.

În urma eliminării suferite, jucătoare de 39 de ani a ratat posibilitatea de a câştiga trefeul de Grand Slam cu numărul 24, cu care ar fi egalat recordul deţinut de Margaret Court.

Reclamă

Osaka a mai oprit drumul Serenei Williams către al 24-ulea titlu de Grand Slam, în 2018, când a învins-o în finala US Open, scor 6-2, 6-4. Japoneza conduce acum cu 3-1 în partidele jucate cu Williams.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
WTA • 16 mart., 9:07
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells
WTA • 8 mart., 9:41
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată
Simona Halep i-a răspuns Serenei Williams, după mesajul controversat al americancei!
Tenis • 7 mart., 22:01
„E prea mare pentru postarea aia” Simona Halep i-a răspuns Serenei Williams, după mesajul controversat al americancei!
Simona Halep i-a dat replica Serenei Williams! Răspuns de mare campioană dat de româncă
WTA • 7 mart., 9:01
„7 sau 8?” Simona Halep i-a dat replica Serenei Williams! Răspuns de mare campioană dat de româncă
Sorana Cîrstea a scris istorie la Dubai! Românca le-a depăşit pe surorile Williams şi a stabilit un nou record
WTA • 22 feb., 18:20
Sorana Cîrstea a scris istorie la Dubai! Românca le-a depăşit pe surorile Williams şi a stabilit un nou record