Închide meniul

De ce este Naomi Osaka deasupra tuturor. Un fost antrenor al Simonei Halep face anunţul, înainte de finala de la Australian Open

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 6:01

De ce este Naomi Osaka deasupra tuturor. Un fost antrenor al Simonei Halep face anunţul, înainte de finala de la Australian Open

ProfimediaImages

Naomi Osaka este una dintre cele mai bune jucătoare din tenisul mondial

"Cred că toate jucătoarele pe care le-am antrenat iubesc meciurile importante, momentele cu adevărat cruciale, însă Naomi este cea mai încântată de acest capitol. Înaintea meciului cu Serena era atât de încântată… majoritatea jucătoarelor sunt speriate de un astfel de meci, dar nu și ea. Era ca și cum mi-aș fi dus copiii la un magazin de jucării. Naomi de abia aștepta să intre pe teren, nu mai avea răbdare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wim Fissette: Naomi e diferită, trebuie să spun asta

Naomi e diferită, trebuie să spun asta. După ce a câștigat US Open, ar fi putut să spună că a obținut tot și să se retragă pentru că are deja totul. Naomi vrea să câștige titluri și cu siguranță va lupta pentru a câștiga și titlul de la Australian Open 2021. 

Priviți spre Federer, Djokovic și Nadal, ei încă se dezvoltă și acum, după o mulțime de titluri cucerite. Nu țin cont că au obținut cam tot ce poți obține în tenis. Aici e superioară Naomi, iar echipa o susține în acest demers", a spus Wissette, citat de eurosport.ro.

În afară de Simona Halep, Wissette le-a mai antrenat pe Kim Clijsters, Victoria Azarenka, Petra Kvitova, Sara Errani, Johanna Konta sau Angelique Kerber.

Jennifer Brady – Naomi Osaka. Declaraţiile lui Justine Henin

Justine Henin este idolul Simonei Halep, dar fosta mare jucătoare din Belgia a anunţat că Naomi Osaka este noua şefă a tenisului mondial. Asta după ce nipona a ajuns în a patra finală de turneu de Grand Slam, în urma unei victorii uriaşe cu Serena Williams.

Reclamă

"Pentru mine, tenisul feminin are o nouă şefă. Naomi Osaka are această capacitate, a luat o altă dimensiune. Cred că este carismatică, nu are prea multe slăbiciuni, chiar dacă are suişurile şi coborâşurile ei.

Îşi poate îmbunătăţi procentul primului serviciu. Uneori face multe greşeli, dar am fost impresionată că, atunci când trebuie să joace bine, când trebuie să servească bine, joacă la fel ca o campioană.

Sunt foarte încrezătoare că va câştiga mai multe grand slamuri. În mod clar Osaka va fi favorită în finală, nu ar fi sincer să spui contrariul. Trebuie să fie atentă însă, Brady a fost foarte nervoasă astăzi, pentru că era o oportunitate imensă şi cred că situaţia va fi total diferită în finală.

Reclamă 4 / 0/3

Naomi Osaka este complet pregătită din punct de vedere fizic, iar psihic a arătat că este foarte puternică. Naomi, cu siguranţă, va fi marea favorită pentru acest meci", a spus Justine Henin.

Finala de la Australian Open 2021, Jennifer Brady – Naomi Osaka, e sâmbătă, de la ora 10:30, în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și