Închide meniul

Discursul lui Novak Djokovic, după ce s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open 2024. Cifra uriaşă atinsă de sârb

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 ianuarie 2024, 14:10 / Actualizat: 19 ianuarie 2024, 15:25

Reclamă
Discursul lui Novak Djokovic, după ce s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open 2024. Cifra uriaşă atinsă de sârb

Novak Djokovic a vorbit deschis despre retragerea din tenis

Novak Djokovic, în timpul unui meci demonstrativ, la Melbourne / Profimedia

Discursul lui Novak Djokovic, după ce s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open 2024. Sârbul a obţinut această performanţă la meciul 100 jucat la simplu, la turneul din Australia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sârbul Novak Djokovic, principalul favorit şi de 10 ori campion, a trecut uşor de Tomas Martin Etcheverry, vineri, scor 6-3, 6-3, 7-6(2), pe Rod Laver Arena, în turul trei al Australian Open.

Discursul lui Novak Djokovic, după ce s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open 2024

Djokovic s-a impus în două ore şi 28 de minute în cel de-al 100-lea său meci la Australian Open.

A fost un meci grozav, cred eu. Cea mai bună prestaţie pe care am avut-o în acest turneu. Evident, sunt mulţumit de modul în care am jucat pe parcursul întregului meci, în special în primele două seturi. El a accelerat, şi-a ridicat nivelul tenisului probabil cu unul sau două niveluri în setul al treilea şi am mers cap la cap. În tie-break cred că am găsit loviturile potrivite, serviciile potrivite şi am închis meciul”, a declarat Djokovic în interviul de pe teren, conform news.ro.

După a 31-a victorie consecutivă la Australian Open, Djokovic urmează să îl înfrunte în turul al patrulea pe Ben Shelton, cap de serie 16, sau pe Adrian Mannarino, cap de serie 20.

Reclamă

Novak Djokovic, sceptic în privinţa noilor reguli de la Australian Open 2024

Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului le permit spectatorilor să intre în arenă, chiar dacă nu este pauză. Sârbul a dezvăluit că nu ştia de această regulă înainte de a debuta la ediţia din acest an de la Australian Open:

„Nu știam de această nouă politică sau regulă. Înțeleg că motivul din spatele deciziei este îmbunătățirea experienței fanilor. Jucăm pentru fani. Vrem să avem o experiență grozavă pe teren.

Tiafoe, de exemplu, a spus că ar trebui să lăsăm fanii să umble prin tribune și să vorbească în timpul meciurilor, la fel ca în alte sporturi. E dificil, aș spune eu. Înțeleg asta și susțin într-o oarecare măsură, dar toată cariera mea am fost obișnuit cu o altfel de atmosferă.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă asta se schimbă îți distrage puțin atenția. Astăzi am pierdut destul de mult timp când lăsau oamenii să vină la locurile lor, deși nu era pauză. Adversarul meu aștepta ca aceștia să se așeze.

Nu știu dacă e cea mai bună regulă, dar înțeleg din perspectiva organizatorilor și a fanilor că e mai bine decât să aștepte. Vor doar să vină și să se bucure de fiecare punct. Părerea mea e oarecum împărțită între cele două situații”, a declarat Novak Djokovic, citat de eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și