Închide meniul
EXCLUSIV

Gabriela Ruse, în al nouălea cer după semifinala de dublu de la Australian Open: „Abia acum mi-am dat seama ce am realizat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 ianuarie 2023, 15:45

Gabriela Ruse, în al nouălea cer după semifinala de dublu de la Australian Open: Abia acum mi-am dat seama ce am realizat!”

Gabriela Ruse, în al nouălea cer după semifinalele de dublu de la Australian open

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk, la Australian Open/ Profimedia

Gabriela Ruse este în al nouălea cer după ce a ajuns până în semifinalele probei de dublu de la Australian Open. Românca a format o pereche de succes cu Marta Kostyuk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk s-au oprit în penultimul act de la Antipozi, fiind eliminate fără drept de apel de perechea formată din Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova.

Gabriela Ruse, în al nouălea cer după semifinalele de dublu de la Australian Open

Gabriela Ruse s-a declarat extrem de fericită de performanța reușită la Australian Open, și susține că după rezultatul de la Antipozi se va axa și mai mult pe proba de dublu. Românca a mai spus că face o pereche foarte bună cu Marta Kostyuk, pe care chiar a invitat-o în România.

„M-am relaxat puțin, abia astăzi mi-am dat seama ce am realizat. Trei săptămâni am fost într-o priză continuă. Am ajuns astăzi în Thailanda, n-am avut timp să sărbătoresc acest rezultat cu Marta. Sunt foarte fericită pentru ce am realizat în Australia, și sper la rezultate cât mai mari.

Am stat puțin să mă gândesc și l-am clasificat ca fiind cel mai important rezultat al carierei mele, fiind într-un turneu de Grand Slam, chiar dacă este la dublu. Să te aflii printre cele mai bune jucăoare ale lumii, să ajungi în semifinale, este extraordinar. Este rodul muncii mele.

Reclamă

(N.r. Poți câștiga un Grand Slam?) Totul este posibil, mai ales la fete. Important este să ai o continuitate și să fii sănătos. Într-un turneu de Grand Slam trebuie să fii zilnic, sau odată la două zile, la capacitate maximă. Dacă ai o problemă fizică nu poți avea rezultate mari.

Gabriela Ruse: „Nu poți ajunge sus fără noroc!”

(N.r. Relația cu Marta Kostyuk) Ne înțelegem foarte bine, e ca o soră mai mică. Mă bucur că am luat această decizie amândouă. M-am gândit să-i dau mesaj să jucăm dublu la Roma, anul trecut, și după am văzut mesaj de la ea. Nu ne vorbisem de trei ori în carieră, ea e mai rece, dar după ce o cunoști devine foarte caldă. Jucăm foarte bine împreună, chiar am vorbit cu antrenorii noștri să ne antrenăm pentru dublu, să fim din ce în ce mai bune. Părinții mei au invitat-o la noi în România, și ea pe mine la Monaco.

Dacă n-ai puțin noroc și inspirație de moment, nu prea ai cum să ajungi sus. (n.r. ce urmează) O să începem luni. O să joc aici simplu și dublu, Dacă e totul ok, o să merg în Abu Dhabi, nu știu dacă voi juca la Doha, sunt foarte multe săptămâni de când sunt plecată de acasă, în fiecare zi te antrenezi și nu prea ai timp de altceva.

Reclamă 4 / 0/3

Orice jucător își dorește să câștige un Grand Slam, fie simplu, dublu sau dublu-mix. Înseamnă cireașa de pe tort, e miezul tuturor, trebuie să se alinieze toate astrele, pe lângă toată munca ta și a echipei.

Orice fată din circuitul WTA care își dorește, are o șansă să câștige un Grand Slam. Circuitul este de un nivel foarte apropiat. Sunt șanse foarte mari ca o româncă să câștige”, a declarat Gabriela Ruse, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Aryna Sabalenka, copleșită de emoții după triumful de la Australian Open 2023

Aryna Sabalenka a oferit prima reacție după ce a câștigat Australian Open 2023. Jucătoarea din Belarus a fost copleșită de emoții după primul ei titlu de Grand Slam din carieră. De cealaltă parte, Elena Rybakina este optimistă după ce a pierdut marea finală.

Încă tremur, îmi cer scuze pentru engleza mea. Este o mare motivație și mă inspiră mult că am primit trofeul. Felicitări Elenei, este o jucătoare nemaipomenită și cu siguranță ne vom mai întâlni. Îmi felicit echipa, suntem nemaipomeniți.

Vă mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în acest turneu, tuturor celor care m-au ajutat, atmosfera a fost nemaipomenită, a fost incredibil să joc în fața voastră. Am trecut prin multe, voi meritați acest trofeu, vă iubesc! Vă mulțumesc pentru atmosfera pe care o faceți, de abia aștept să mă întorc la anul”, a spus Aryna Sabalenka, conform eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și