Închide meniul

Haosul continuă la Australian Open! Strigăt de disperare: "E horror, toată lumea e îngrijorată! Dacă ştiam, nici nu mai veneam"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2021, 6:49

Haosul continuă la Australian Open! Strigăt de disperare: "E horror, toată lumea e îngrijorată! Dacă ştiam, nici nu mai veneam"

DPA Images / BIANCA DE MARCHI via Hepta

Viktor Troicki face parte şi din echipa de Cupa Davis a Serbiei

Locul 202 ATP, care a câştigat 3 titluri în carieră, s-a arătat dezamăgit de condiţiile de care au parte jucătorii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E haos total, e horror, toată lumea e îngrijorată. Sunt izolat pentru 14 zile, nu pot părăsi camera. Nu pot să mă antrenez! Cum să fiu apt pentru un meci de cinci seturi dacă stau în cameră? Dacă știam că va fi așa, nici nu mai veneam!

Toată pregătirea s-a irosit. După ce stau în pat două săptămâni, e clar că voi reveni la forma normală într-o lună și jumătate. Toată situația asta îmi produce haos în carieră", a spus Viktor Troicki, citat de Tennis World Usa.

Zecile de jucători plasaţi în carantină nu au voie să iasă din camere, acolo unde se şi antrenează. Organizatorii Australian Open au cheltuit peste 40 de milioane de dolari pentru a găzdui turneul în condiții de siguranță. Debutul competiției este programat pe 8 februarie.

Sorana Cîrstea a răbufnit! "Am pierdut noțiunea timpului"

Şi Sorana Cîrstea trece cu greu peste perioada de carantină din Australia. Jucătoarea noastră a improvizat un mic teren de antrenament chiar în camera de hotel în care este izolată, înainte de primul Grand Slam al anului.

Reclamă

Rămasă fără haine şi vitamine, Sorana loveşte la perete în camera de hotel. "Ziua a 5-a în izolare, sau poate a 6-a. Am pierdut noțiunea timpului. Îmi exersez loviturile chip-and-harge (n.r. – lovitură puternică, urmată de urcare rapidă la fileu)", a scris Sorana Cîrstea pe Instagram, acum câteva zile. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și