Închide meniul

“Mama mă urmărește și probabil plânge!" Jennifer Brady s-a înclinat în fața lui Naomi Osaka: “Sper ca tinerele să se inspire de la ea”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2021, 9:40

“Mama mă urmărește și probabil plânge!" Jennifer Brady s-a înclinat în fața lui Naomi Osaka: “Sper ca tinerele să se inspire de la ea”

profimediaimages

Naomi Osaka, campioană la Australian Open

A fost al patrulea Grand Slam cucerit de Naomi Osaka. Nipona va urca pe locul 2 WTA, peste Simona Halep, care va coborî pe trei.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Brady, cuvinte uriașe pentru Naomi Osaka 

Aflată în prima ei finală de Grand Slam, Brady n-a avut prea multe șanse împotriva lui Osaka. Americanca a recunoscut că nipona este un “fenomen”. 

“Felicitări, Naomi! Înca un titlu de Grand Slam pentru ea. Este o inspirație, iar ceea ce face este minunat. Sper ca tinerele jucătoare să fie inspirate de ceea ce face Naomi. Vreau să-i felicit echipa. Devine din ce în ce mai bună. Felicitări!”, a spus Jennifer Brady, după finala de la Australian Open 2021. 

O oră și 19 minute a durat partida dintre Brady și Osaka. Nipona a devenit prima jucătoare din Asia care câștigă mai mult de un titlu la Melbourne. 

“Vreau să-i mulțumesc și echipei mele, lui Michael și Daniel. Fără ei nu m-aș fi aflat aici în această seară. Mulțumesc și lui Craig și echipei lui. Am fost în carantină și au făcut totul pentru mine. Apreciez modul în care s-au comportat cu mine”, a continuat Jennifer Brady. 

Reclamă

Jennifer Brady, moment emoționant după finala de la Australian Open 2021 

Jucătoarea din SUA a oferit un moment special la interviuri. Brady a făcut referire la mama sa, despre care a spus că, probabil, plânge văzându-și fiica într-o finală de Grand Slam. 

“Mulțumesc tutotur sponsorilor, copiilor de mingi, arbitrilor de scaun. Vreau să le mulțumesc și fanilor de acasă. Mama mă urmăreste chiar acum și probabil plânge”, a spus americanca. 

Jennifer Brady nu se lasă după ce a ajuns în prima finală de Grand Slam. După ce a produs marea surpriză la Australian Open 2021, ea vrea să-și treacă în cont și primul titlu important. 

Reclamă 4 / 0/3

“A fost cu adevărat minunat să joc în fața fanilor, în prima mea finală de Grand Slam. Sper ca data viitoare să fiu cu titlul în brațe. Azi n-a fost să fie, dar voi mai fi și alte ocazii”, a încheiat jucătoarea din SUA. 

Jennifer Brady va primi 1300 de puncte WTA pentru accederea în finala de la Australian Open. Ea va fi recompensată și cu 1,5 milioane de dolari australieni.  

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și