Închide meniul

Mesajul uimitor pe care Iga Swiatek l-a avut pentru Simona Halep! "Am foarte mult respect pentru ea. Asta e diferența între campioni și jucătorii cu mai puțină experiență"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 12:00

Mesajul uimitor pe care Iga Swiatek l-a avut pentru Simona Halep! "Am foarte mult respect pentru ea. Asta e diferența între campioni și jucătorii cu mai puțină experiență"

profimediaimages

Simona Halep şi Iga Swiatek, după meciul din optimile de finală de la Australian Open 2021

"Am foarte mult respect pentru ea. Pare că are mereu foarte multe opțiuni. Când ceva nu e bine pentru ea, schimbă imediat tactica și asta e foarte important. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta e diferența între campioni și jucătorii cu mai puțină experiență. Nu am simțit că am prea multe opțiuni", a spus Swiatek, citată de WTA Insider. 

Simona Halep – Iga Swiatek | Simona și-a luat revanșa

Aceasta a fost a treia întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Precedentele două au venit în optimile de la Roland Garros, edițiile din 2019 și 2020. Prima a fost adjudecată clar de Halep, care pierdea apoi cu un sever 1-6, 2-6. Totuși, după cum a spus și Iga, în a treia întâlnire, Simo a avut mai multe planuri.

"În meciul de la Roland Garros (n.r. cu Iga Swiatek) nu am avut ritm, nu mergea nimic. Acum am încercat să fac lucrurile mai bine, sunt foarte fercită că a funcţionat. Cred că tot turneul am servit bine. Mă bucur că am progresat. Nu servsec puternic, dar am cosntanţă, îmi simt bine serviciul. M-a ajutat mult astăzi. Am forţat-o să greşească.

Mă simt ok, nu pot să mă plâng. Am lucrat mult din punct de vedere fizic acasă. Şi aici am lucrat 2-3 ore pe zi. Sunt puţin obosită, dar sunt relaxată, concentrată. O să încerc să mă recuperez cât mai repede", a spus Simona Halep după meci.

Reclamă

Simona Halep – Serena Williams, în sferturile de la Australian Open

Pentru Simona Halep, urmează un alt test de foc. Meciul cu numărul 12 contra Serenei Williams. Chiar dacă Serena conduce cu 9-2 la directe, ultima partidă a fost finala de la Wimbledon, în urma căreia Halep a intrat în istorie. 

"Este cea mai bună, o legendă. Nu trebuie să mă concentrez prea mult pe faptul că joc împotriva ei. E mereu greu să te gândești la asta. Am adunat experiența necesară, am atâtea meciuri dispuatate împotriva ei. Poimâine, vreau să mă simt bine pe teren și să dau tot ce am mai bun. O poți bate pe Serena doar dacă dai tot ce ai mai bun", a spus Simona, în interviul acordat pe teren, după victoria cu Iga Swiatek.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și