Închide meniul

Mira Andreeva, eliminată dramatic de la Australian Open! Aryna Sabalenka şi Coco Gauff, în sferturi

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2024, 11:05

Reclamă
Mira Andreeva, eliminată dramatic de la Australian Open! Aryna Sabalenka şi Coco Gauff, în sferturi

Mira Andreeva, eliminată dramatic de la Australian Open

Mira Andreeva, în timpul unui meci la Australian Open/ Profimedia

Mira Andreeva a fost eliminată dramatic de la Australian Open. Barbora Krejcikova a învins-o pe rusoaica de doar 16 ani, în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mira Andreeva, care a trecut în turul doi de tunisianca Ons Jabeur, favorită 6 a turneului de la Antipozi, s-a oprit în optimile primului turneu de Grand Slam al anului, având un parcurs remarcabil.

Mira Andreeva, eliminată dramatic de la Australian Open

Duelul dintre Mira Andreeva şi Barbora Krejcikova a durat o oră şi 59 de minute. În sferturi, Krejcikova se va duela cu deţinătoarea titlului, belarusa Aryna Sabalenka, favorita numărul doi a turneului.

Aryna Sabalenka s-a calificat în sferturile de finală ale Openului Australiei, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce a învins-o cu 6-3, 6-2 pe americanca Amanda Anisimova, fostă jucătoare 21 mondial şi retrogradată pe locul 400.

În semifinale s-au calificat şi americanca Cori Gauff (4 WTA) şi ucraineanca Marta Kostiuk.

Reclamă

Gauff a trecut cu 6-1, 6-2 de poloneza Magdalena Frech, iar Kostiuk s-a impus tot cu 6-1, 6-2 în faţa rusoaicei Maria Timofeeva.

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de la Australian Open 2024

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de la Australian Open 2024. Este pentru a 14-a oară în carieră când jucătorul sârb atinge această bornă la Melbourne.

Djokovic a dispus de francezul Adrian Mannarino, locul 19 mondial, scor 6-0, 6-0, 6-3, după un meci care a durat o oră şi 44 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Din 1973 până acum, Novak Djokovic e primul jucător care a reuşit să câştige la zero primele două seturi ale unui meci disputat la un Grand Slam, în faţa unui adversar de Top 20 ATP.

În sferturi, Djokovic va evolua cu americanul Taylor Fritz, locul 12 mondial, care l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas, favort 7, scor 7-6 (7/3), 5-7, 6-3, 6-3.

„Ei bine, știm că eu și Stefanos am jucat finala aici anul trecut. El este un jucător obișnuit al top 5, top 10 de mulți ani. Foarte experimentat în a juca pe o scenă mare. Are jocul complet. Evident, e foarte concentrat. E un jucător grozav, fără îndoială.

Pe de altă parte, îl avem pe Fritz. Ei se luptă chiar acum. Să vedem… Sper să ajungă la setul 5, să joace peste 6 ore, cu unele întreruperi de ploaie, defecțiuni ale luminilor și să continue și mâine”, a spus Djokovic, când Fritz şi Tsitsipas încă luptau pentru un loc în sferturi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și