Închide meniul

Mirra Andreeva, jucătoarea de 16 ani, o nouă victorie istorică la Australian Open. Revenire uluitoare de la 1-5 în setul decis

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 ianuarie 2024, 11:54

Reclamă
Mirra Andreeva, jucătoarea de 16 ani, o nouă victorie istorică la Australian Open. Revenire uluitoare de la 1-5 în setul decis

Mirra Andreeva, jucătoarea de 16 ani, o nouă victorie istorică la Australian Open

Profimedia

Mira Andreeva, jucătoarea de 16 ani, a obţinut o nouă victorie istorică la Australian Open 2024. După ce a eliminat-o în turul al doilea pe Ons Jabeur, una dintre favorite, Andreeva a învins-o şi pe Diane Parry cu 1-6, 6-1, 7-6 (10-5).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusoaica s-a impus în faţa franţuzoaicei Diane Parry cu 1-6, 6-1, 7-6 (10-5), deşi a fost condusă cu 5-1 în setul decisiv şi a înfruntat o minge de meci pe serviciul ei, relatează bbc.com.

Mirra Andreeva, jucătoarea de 16 ani, o nouă victorie istorică la Australian Open 2024

Andreeva a reuşit cinci game-uri la rând şi a servit pentru meci, dar Parry a făcut break şi a forţat un tie-break. Cu toate acestea, Andreeva a dominat break-ul pentru a-şi asigura locul în turul următor, scrie news.ro.

Andreeva, care se află la prima sa participare la Australian Open la simplu feminin, a ajuns anul trecut în turul al patrulea la Wimbledon.

Tenismena tunisiancă Ons Jabeur a fost eliminată în turul doi de la Australian Open de jucătoarea din Rusia Mirra Andreeva, în vârstă de doar 16 ani. Ons Jabeur a cedat cu un scor de neînchipuit, 0-6, 2-6 în faţa rusoaicei.

Reclamă

Ons Jabeur (locul 6 WTA) a părăsit competiţia după numai 56 de minute, rusoaica Mirra Andreeva (locul 47 WTA) producând cea mai mare surpriză de până acum de la primul turneu de Grand Slam al anului.

Devastată de înfrângerea uluitoare, Ons Jabeur a găsit, totuşi, puterea, la final de meci, să o îmbrăţişeze pe talentata jucătoare de doar 16 ani.

Aryna Sabalenka a „demolat-o” pe Lesia Tsurenko şi s-a calificat în optimile de finală la Australian Open 2024

Aryna Sabalenka a demolat-o pe Lesia Tsurenko şi s-a calificat în optimile de finală la Australian Open 2024. Jucătoarea din Belarus s-a impus cu  6-0, 6-0.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătoarea belarusă Aryna Sabalenka a ignorat conotaţiile politice ale meciului din turul al treilea împotriva sportivei ucrainene Lesia Tsurenko, vineri, la Australian Open, pentru a ajunge cu uşurinţă în a doua săptămână a turneului de grand slam, cu o victorie facilă cu 6-0 6-0.

Meciul în sine a fost unul unilateral şi s-a desfăşurat într-o atmosferă mohorâtă pe Rod Laver Arena, iar Sabalenka i-a administrat fără milă lui Tsurenko, cap de serie numărul 28, temutul „dublu bagel” în 52 de minute.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și