Închide meniul

Moment uluitor în Australia. Bernard Tomic i-a spus arbitrului, în timpul meciului, că are coronavirus: „Nu pot să cred că nimeni nu este testat!”

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2022, 10:01

Reclamă
Moment uluitor în Australia. Bernard Tomic i-a spus arbitrului, în timpul meciului, că are coronavirus: „Nu pot să cred că nimeni nu este testat!

Moment uluitor cu Bernard Tomic

Profimedia

Bernard Tomic a dat „vina” pe Covid-19 pentru prestaţia slabă din partida cu Roman Safiullin. Mai mult, acesta a pus pariu cu arbitrul pe o cină că în 3 zile va fi testat pozitiv de Covid-19. Momentul uluitor a avut loc în setul al doilea, la scorul de 2-1 pentru adversar, scrie eurosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernard Tomic i-a spus arbitrului, în timpul meciului, că are coronavirus

Cu siguranță în următoarele două zile voi fi testat pozitiv, îți spun. Îți voi cumpăra cina dacă nu dau pozitiv testul în trei zile. Altfel, îmi cumperi tu cina. Nu pot să cred că nimeni nu este testat. Ei le permit jucătorilor să intre pe teren cu teste rapide, făcute în camera lor. Haide… Fără testare PCR oficială„, au fost cuvintele uluitoare ale lui Tomic pe care i le-a adresat arbitrului.

Novak Djokovic, în mijlocul unui scandal monstru în Australia

Nu este singurul moment controversat înainte de Australian Open. Scandalul cu Novak Djokovic a ţinut prima pagină a ziarelor din lumea întreagă. Instanţa a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovic. Cu toate acestea, ministrul Imigrării din Australia poate decide o nouă anulare a vizei, pe baza prerogativelor de care dispune. Este de aşteptat ca acesta să se pronunţe curând în cazul liderului ATP.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 2 oct.

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și